Međimurje Press
Sport+

Devet članova Karate centra Šenkovec na KRK KUPU 2022.

U Malinskoj  je 18.6.2022.  održan  KRK  KUP   koji je okupio  više od 630  natjecatelja iz 59 klubova iz četiri države.  Karate centar Šenkovec nastupio je sa 9 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama. 

U brojnoj , ali i vrlo kvalitetnoj  konkurenciji najuspješniji su bili pobjednici svojih kategorija: OZREN GRGIĆ (dječaci 13 godina  i  kadeti ), DAVID FAIĆ ( dječaci 12 godina ),  DOMAGOJ MILIČEVIĆ ( dječaci 14 godina ) , LARA JURČEVIĆ ( djevojčice 14 godina ) i  ENA RAJKOVIĆ ( djevojčice13 godina ).

Do srebrne medalje došli su : ANA BAĐUN ( djevojčice 13 godina ) i ERIKA GRABOVAC (djevojčice 14 godina).

Brončanu medalju osvojila je BELLA MIKULIĆ ( djevojčice 14 godina ).

U ekipnoj kategoriji  dvostruka dominacija i zlato ( LORENA MIHALKOVIĆ,ANA BAĐUN , BELLA MIKULIĆ )  i srebro ( ENA RAJKOVIĆ, LARA JURČEVIĆ, ERIKA GRABOVAC ) odlaze u Šenkovec kao i na prošlom državnom prvenstvu..

Trener Tihomir Grgić : “odličan nastup naših natjecatelja na Krku i potpuna dominacija u kategorijama u kojima smo nastupili. Moram kao najuspješnijeg natjecatelja izdvojiti Ozrena, sa osvojena dva zlata u svojoj kategoriji  i u kategoriji kadeta, gdje je svih pet mečeva pobijedio s maksimalnih 3 : 0. Ponovo su i naše dvije ekipe bile prejake za konkurenciju i našle se u finalu. Jako sam zadovoljan prikazanom kvalitetom izvedbi , a i činjenicom da smo sa 7 zlata, 3 srebra i broncom najušpješniji klub u katama na ovom natjecanju.“

Dejan Mihalković

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja