DG Sport pobjednik prvog turnira „Priločke skakaonice“

Ekipa DG Sporta pobjednik je prvog humanitarnog malonogometnog turnira, pod nazivom „Priločke skakaonice“, održanog u nedjelju 6. siječnja, u dvorani Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. Za naslov pobjednika prvog izdanja turnira borilo se osam ekipa podjeljenih u dvije skupine. U skupini A igrali su: Apolo, Lido bar, City bar, DG Sport, a u skupini B Caffe bar Kapljica, Street bar, Caffe bar Međimurka BS i Caffe bar Forum. Nakon razigravanja po skupinama, polufinala su izborile ekipe DG Sporta i Lido bara iz skupine A te Kapljica i Forum iz skupine B.

U polufinalnim ogledima, Lido bar je pobijedio favoriziranu ekipu Foruma, dok je DG Sport slavio protiv Kapljice. U finalnom ogledu DG Sport je slavio rezultatom 5:3 te osvojio naslov pobjednika ispred drugoplasirane ekipe Lido bara. Pehar za treće mjesto podigli su pak igrači Caffe bara Kapljica. Najbolji je strijelac bio Silvio Radiković iz ekipe DG Sport, koji je postigao 6 golova. Nagrade su najboljima podijelili organizatori turnira, gradonačelnik Ljubomir Kolarek te Željko Sokač. Sve su utakmice turnira odsudili Igor i Borut Križarić. Turnir je imao i humanitarni karakter.

Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključila se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj mogao je dati i svoj dobrovoljni prilog. Sredstva će organizator, Grad Prelog, uručiti jednoj obitelji iz Preloga. Organizatori se nadaju da će ovaj turnir postati tradicija u godinama koje dolaze.

REZULTATI:

DG SPORT – LIDO BAR2:2 (1:2)
CITY BAR – APOLO0:7
STREET BAR – KAPLJICA1:3
MEĐIMURKA BS – CB FORUM0:2
LIDO BAR – APOLO1:1 (17:16)
DG SPORT – CITY BAR7:0
KAPLJICA – FORUM1:1 (7:8)
STREET BAR – MEĐIMURKA BS4:2
CITY BAR – LIDO BAR2:5
APOLO – DG SPORT1:2
CB FORUM – STREET BAR 5:1
MEĐIMURKA BS – KAPLJICA4:3
  
½ FINALE: DG SPORT – KAPLJICA  4:1
½ FINALE: CB FORUM – LIDO BAR2:4
(žs) 
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*