Međimurje Press
Sport+

Dodjela nagrada najboljima!

Završila je ovogodišnja, deseta po redu, Polarna kros liga, održana kroz devet subota, u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog. Bilo je to deseto po redu izdanje Polarne kros lige, koja je ove godine okupila ukupno 264 natjecateljica i natjecatelja, čime je oboren rekord lige u broju natjecatelja. Dodjela nagrada održana je u prostoru Hotela Panorama i Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. Trčalo se i hodalo 3,2 ili 10,8 kilometara, na nasipu uz jezero Hidroelektrane Dubrava.

Sve trkačice i trkače, hodačice i hodače, pozdravio je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, a nagrade je podijelio i zahvalio svima na sudjelovanju predsjednik Biciklističkog kluba Prelog Robert Mikec. Nagrade su podijeljene u brojnim kategorijama, a u ukupnom poretku najbolji su bili Nada Siladi i Jurica Tomac na 10,8 kilometara, Ivana Zeljko i Saša Horvat na 3,2 kilometra te Ljiljana Škrobar i Boris Lacković u konkurenciji hodača.

KONAČNI POREDAK POLARNE KROS LIGE 2022. 

Ove su godine rekorde staze oborili Jasmina Ilijaš i Andrej Hladnik na 10,8 kilometara, Ivana Zeljko na 3,2 kilometra, a Boris Lacković na 3,2 kilometra u konkurenciji hodača. Posebne nagrade dobili su i natjecatelji koji su sudjelovali u svih devet natjecateljskih kola, a dodijeljene su i nagrade najmlađem i najstarijem sudioniku Polarne kros lige, Borni Večeriću i Zvonku Cmrečkom.

Organizator, Biciklistički klub Prelog, zahvalio je i svima koji su pomogli u organizaciji ovogodišnje Polarne kros lige, a to su bili: Međimurska županija, Zajednica sportakih udruga Grada Preloga, Huni bike Shop, Trgovina Mihalec Beciklin, Dg-Sport, Pivovara Lepi Dečki Brewery, Cedevita, zatim Josipi Bađari na izradi ‘teme-grafike’ 10. Polarne lige te Alenki Novak iz Crvenog križa za zdravstvenu brigu natjecatelja.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja