medjimurjepress@gmail.com

Dorijan Čavlek kod gradonačelnika

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dr. vet. med. održao je 01. rujna 2017. godine u prostorima Gradske uprave Grada Preloga svečani prijem za Doriana Čavleka pobjednika u utrci na 60 m. (za uzraste 2008. g.) u sklopu velikog međunarodnog finala 21. Sportskih igara mladih.

Dorianov zapaženi rezultat započeo je već 12. svibnja u Prelogu kada su otvorene 21. Sportske igare mladih. U velikoj utrci osnovnoškolaca na 60 metara u kategoriji 2008. godište i mlađi prvo mjesto osvojio je upravo Dorian Čavlek i time se plasirao na Državnu završnicu Sportskih igara mladih.  Državna završnica sportskih igara mladih održana je u Umagu od 8.-11. srpnja 2017. godine. U konkurenciji dječaka 2008. godište u utrci na 60 m Dorian je osvojio 1. mjesto čime je ostvario plasman na međunarodnu završnicu 21. Sportskih igara mladih u Splitu sredinom kolovoza. Program  svečane ceremonije započeo je dodjelom medalja pobjednicima međunarodne završnice u 10 kategorija na kojoj je sudjelovalo 900 djece iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Mlade sportaše i okupljene goste iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije prilikom svečanog zatvaranja pozdravili su i Luka Modrić, Dario Srna, Edin Džeko i Nemanja Matić. Mladi sportaši iz regije su od 19. do 21. kolovoza na sportskim borilištima diljem Splita pokazali svoju borbenost, ali i fair play te smisao Igara, a to su druženje i propagiranje sportskog načina života.

Natjecatelji iz Hrvatske ove godine okitili su se s 30 medalja kao i vršnjaci iz Srbije dok su ekipe i pojedinci iz Bosne i Hercegovine ove godine osvojili 15 odličja. Gradonačelnik Kolarek je ovom prilikom Dorianu i njegovoj obitelji čestitao na ostvarenom rezultatu te mu uz prigodan poklon zaželio daljnji uspjeh u njegovoj sportskoj karijeri.

(I.S.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*