Međimurje Press
Sport+

Drugo izdanje Memorijalnog turnira Marijan Gorupić!

Sportska su natjecanja turnira, koji nosi ime prerano preminulog sportaša i sportskog radnika iz Otoka, Marijana Gorupića, donijela brojne utakmice malog nogometa i odbojke na pijesku, a nakon dva uzbudljiva dana, pobjednici su primili vrijedne nagrade.

U nogometnom dijelu turnira, u konkurenciji seniora, u finalu su se sastale ekipe Galacticosi i Autoservis Strahija, a pobjedu su odnijeli Glalacticosi, momčadi iz podravskog Svetog Đurđa. Treće mjesto osvojila je ekipa Luckasta City.

Najboljim igračem proglašen je Dario Prlog, najbolji strijelac bio je Diego Armando, a najbolji golman Luka Lesar, svi iz pobjedničkog sastava. U konkurenciji veterana slavili su igrači Naprijeda iz Cirkovljana, drugo je mjesto osvojila ekipa Mladosti Komet, a treće Radnički iz Hrženice. Najbolji igrač turnira bio je Željko Martinec, a najbolji golman Joža Balažin, obojica iz pobjedničkih redova. Najbolji strijelac je Ivan Jarić iz redova Mladosti Komet.

U odbojci na pijesku prvo mjesto osvojila je Slastičarnica Holiday, druga je bila ekipa Dobrohotni, a treći Reiff j.d.o.o.

Pehare su ekipama predali predsjednik Nogometnog kluba Otok Slaviša Kalšan te sportski direktor Ivan Matković i uz njih predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja