Međimurje Press
Sport+

FILIP UDE na Danu sporta Međimurske županije!

Najbolji međimurski sportaš ovog puta nije bio među onima koji su demonstrirali sportove već je čakovečku nedjeljnu špicu posjetio kao Ambasador Europske regije sporta.

„Ovo je odlična manifestacija. Slično već nekoliko godina radi gradska sportska zajednica za Dan Grada i veliki broj posjetitelja, a posebice male djece, najbolje potvrđuje da smo prava sportska sredina te da postoji veliki interes među našim Međimurcima za sport“ izjavio je osvajač olimpijskog, svjetskog i europskog gimnastičkog srebra.

Ude je pohvalio angažman trenera i volontera po sportskim klubovima koji su na Praznik rada odlučili doći i tijekom nedjeljnog prijepodneva dodatno obilježiti dane Međimurske županije – Europske regije sporta za 2022. 36-godišnji član Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan obišao je sve demonstracije sportova, a u nekima poput viseće kuglane se i sam okušao. Naravno, nije izostalo ni obavezno fotografiranje s mladim sportašima, od kojih će, nadamo se neki ponoviti svjetski uspjeh međimurskog dečka.

„Ne odbijam zahtjev za autogramom i poziv za fotografiranje, posebice kod mladih jer znam koliko je to meni značilo kada sam bio njihovih godina. Iskreno se nadam da će ti dječaci i djevojčice ostati u sportu i u budućnosti podebljati količinu medalja koje su osvojili Međimurci“ poručio je dobro raspoloženi Ude.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja