Međimurje Press
Sport+

Filip Ude obranio CRO-GYM ligu!

Filip Ude i drugu godinu za redom ukupni je pobjednik CRO-GYM lige. Čakovčanin (GK MZ Macan) je sa 90 bodova obranio prošlogodišnju titulu, a uz njega je na postolju danas nakon odlučujućeg 6. kola održanog u Sokol Centru u Osijeku stao dvojac ZTD Hrvatskog sokola – Jakov Vlahek (75 bodova) i Tin Srbić (60).

Doduše, srebrni olimpijac iz Tokija nije danas nastupio na preči, ali priključio se reprezentaciji na treninzima u Osijeku. Od 6 ovogodišnjih izdanja CRO-GYM lige nastupio je na one dvije u Zagrebu na kojima je i slavio.

Filip Ude je pak ove sezone skupio 3 pobjede uključujući i današnju, te dva druga mjesta. Danas je njegova vježba na konju s hvataljkama ocijenjena sa 14,333 boda, Vlahek je bio drugi sa 13,966, a Vindijin Mateo Žugec treći sa 13,400.

Ovosezonsko izdanje je preslika prošlogodišnjeg, jer isti ukupni poredak prve trojke bio je i 2020. godine.

Podsjetimo, Liam Rabić (ZTD Hrvatski sokol) već prije je obranio juniorsku CRO-GYM ligu, srebrni je Vito Nušak, a brončani Teo Bartolec (obojica GK Vindija).

Protekla dva dana u Osijeku bila su i kontrolna za Svjetsko prvenstvo u japanskom gradu Kitakyushuu (18-24. listopada), a u ponedjeljak je konačna prijava hrvatske reprezentacije kada ćemo znati kompletan muški tim.

Kristina Leovac

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja