Međimurje Press
Sport+

Finalni dan jedne lijepe sportske priče!

Dvorana dupkom ispunjena, buka koja zaglušuje sučev zvižduk i navijači koji su svim srcem bodrili svoje igrače! To bi bio rezime posljednjeg, finalnog dana 5.klupskog prvenstva Međimurja na mantinele. Tijekom dva tjedna velika dvorana Nacionalnog gimnastičkog centar Aton u Nedelišću bila je mjesto jedne lijepe sportske priče, a sve što se događalo u nedjelju poslijepodne i navečer, bio je „šlag na tortu“ cijelog turnira. Šest utakmica u sve tri kategorije i dvije revijalne utakmice. Utakmice koje su svaka za sebe bile po nečemu posebne.

Finalna utakmica između NK RUDAR iz Murskog Središća i NK PODTUREN, utakmica koja se najviše iščekivala, pokazala je svu draž koju nogomet može pružiti i odgovor na pitanje zašto ljudi vole nogomet. Bučni navijači, prvenstveno oni Podturna, vjerno su navijali za svoje ekipe. U tom ambijentu se bolje snašao Rudar i pobijedio rezultatom 4:2, iako se za pobjedu dobro morao namučiti.

U veteranskom finalu, igrali su NK POLET iz Pribislavca i prošlogodišnji osvajač prvenstva NK SLOGA iz Čakovca. Borbena utakmica završila rezultatom 3:3, pa se pristupilo izvođenju deveteraca, a više sreće je imao Polet i u raspucavanju dobio Slogu 4:3, te je tako osvojio ovogodišnje veteransko prvenstvo.

Finalna utakmica dječaka završila je pobjedom ŠN Međimurja Čakovec A protiv svojih vršnjaka iz škole nogometa SLOGA iz Čakovca rezultatom 6:2. Obje ekipe su pokazale vrlo dobar nogomet i svima dali do znanja da se za budućnost nogometa u Međimurju ne treba brinuti

U napetoj utakmici za treće mjesto seniora između NK DINAMO iz Palovca i NK POLET iz Pribislavca, više sreće su imali igrači iz Pribislavca i pobjedili Palovec rezultatom 3:2.

Veteranska utakmica,puna preokreta, za treće mjesto završila je pobjedom trostrukog osvajača klupskog prvenstva Međimurja NK NEDELIŠĆA nad NK BUDUĆNOST iz Podbresta rezultatom 5:4.

Prvu utakmicu dana odigrali su dječaci U11 u borbi za treće mjesto. Bolji su bili dječaci iz škole nogometa DINAMO-ZELENKO koji su nadigrali svoje vršnjake iz škole nogometa ŠN MEĐIMURJE Čakovec B rezultatom 2:1.

Osim službenih utakmica, odigrane su i dvije revijalne utakmice. Prva na rasporedu je bila utakmica između partnera turnira i medija koja je završila rezultatom za .

Druga revijalna utakmica, najslađa utakmica cijelog turnira, koja je izmamila osmjehe publike i dobila ogroman pljesak, bila je onda U6 između ŠN MEĐIMUREC/SLOBODA PRUGIĆI i ŠN MEĐIMURJE Čakovec vrtići. Rezultat je bio 7:0 za NŠ MEĐIMURJE, ali osmjesi na licima publike rezultat su stavili u drugi plan.

U nastavku donosimo rezultate finalnog dana

Utakmica za treće mjesto U11: ŠN DINAMO-ZELENKO – ŠN MEĐIMURJE Čakovec B 2:1
Utakmica za treće mjesto veterani: NK NEDELIŠĆE – NK BUDUĆNOST Podbrest 5:4

Revijalna utakmica partneri turnira i mediji

Utakmica za treće mjesto seniori: NK DINAMO PALOVEC – NK POLET Pribislavec 2:3
Finalna utakmica U11: ŠN MEĐIMURJE Čakovec A – ŠN SLOGA Čakovec 6:2
Revijalna utakmica ŠN Međimurec-Sloboda Prugići i ŠN Međimurje Čakovec vrtići
Finalna utakmica veterani: NK SLOGA Čakovec – NK POLET Pribislavec 3:3 (3-4p)
Finalna utakmica seniori: NK PODTUREN – NK RUDAR Mursko Središće 2-4.

DARIO GLAVINA

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja