Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan čekaju novi izazovi

UPRAVA I TRENERI MACANA NA TEAM BUILDINGU

Više od pola gimnastičke sezone je iza nas, a čakovečki Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan čekaju novi izazovi. Kako bi ih dočekali spremni i odmorni, upravi i treneri kluba odlučili su se za jačanje timskog duha na opuštajući, ali sportski način.

Drugu godinu za redom lokacija je bio Accredo centar u Zasadbregu. Kako je objasnio predsjednik kluba Željko Jakopec nakon prošlogodišnjih odličnih iskustava “Macanovci” su htjeli reprizu. “Cijela ekipa Accredo centra na čelu s vlasnikom Vanjom Tarandekom bila je jako uslužna i još jednom su nam priredili nezaboravni doživljaj. Svima nam je trebalo malo relaksacije da se u opuštenom tonu pripremimo za sve ono što nam donosi zadnja trećina 2017.” izjavio je Jakopec.

Team building u Zasadbregu imao je i radni dio. Održana je sjednica Izvršnog odbora kluba na kojoj se, između ostalog, informiralo o aktivnostima kluba od posljednje sjednice. Osvrnulo se na Višebojsko i pojedinačno prvenstvo Hrvatske kojemu je klub bio domaćin, završnu svečanost projekta On the move, završnu svečanost kluba, ljetne sportske kampove u Čakovcu i Nedelišću te na tradicionalno natjecanje Macanov kup.

Predsjednik je izvijestio o financijskoj situaciji u klubu, a sportski direktor Mario Vukoja o novim sponzorskim ugovorima. Dogovorena je visina članarine, najavljen početak rada svih grupa i nabavka opreme i majica za članove kluba. Od natjecanja čakovečke gimnastičare čeka 3. kolo kupa regije sjever, nastup na turniru Svjetskog kupa u mađarskom Szombathelyu i nastup Filipa Udea na Svjetskom prvenstvu u Montrealu.

Nakon radnog dijela održana je 2. Accredo gimnastička olimpijada na kojoj su svi prisutni pokazali veliku razinu spretnosti, ali i pozitivan natjecateljski duh.

(T.J.)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*