Međimurje Press
Sport+

Gimnastički klub “Mrijan Zadravec Macan” upisuje nove članove

Već tradicionalno s početkom nove školske godine Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan upisuje nove polaznike u svoje programe. Naš najuspješniji gimnastički klub, poznat po vrhunskim uvjetima, visokoobrazovanom stručnom kadru, verificiranim i provjerenim programima te dugogodišnjoj tradiciji započinje 7. rujna s novom sezonom.

Sportski direktor kluba Mario Vukoja izjavio je kako u novonastaloj situaciji nastaviti s radom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka. „Svi naši treneri imaju odgovarajuće licence i spremni su vaše mališane upoznati s čarima ovog bazičnog sporta. No, kroz naše program dobit će i puno više od toga“ rekao je. Klub u kojem je Filip Ude osvojio brojna odličja, a Tijana Tkalčec bila prva na svijetu, najbolje je mjesto za razvoj potencijala budućih mladih sportaša. “Svi koji prođu kroz naš trenažni proces, bez obzira bave li se kasnije gimnastikom ili nekim drugim sportom, ili se uopće ne bave sportom, imaju usađene vrijednosti i radne navike koje im u životu jako dobro dođu” poručio je Vukoja dodavši da to iz godine u godinu potvrđuju brojni članovi velike gimnastičke obilje Marijan Zadravec Macan.

Između 12 licenciranih trenera u klubu je i Tanja Mesarić Novak koja kaže kako gimnastika potiče razvoj motorike cijelog tijela. „Dokazano ima pozitivan utjecaj na tjelesni, psihički, socijalni i emotivni razvoj djeteta, a ona koja se bave gimnastikom u ranoj dobi imaju razvojni pomak u odnosu na vršnjake. Uz to, gimnastika je odličan prvi korak prema kasnijem bavljenju bilo kojim drugim sportom” tvrdi Mesarić Novak. U programu Univerzalna sportska igraonica i škola koja ima pet nivoa uz gimnastiku se rade i elementi druga dva bazična sporta, plivanja i atletike, ali i brojnih drugih sportova. “Cilj programa je prepoznati talente i usmjeriti ih prema specijaliranom sportu” poručuju iz Macana. Na dvije lokacije, u ATON-u u Nedelišću i Macanovom domu u Čakovcu održavat će se treninzi i programi namijenjeni uzrasnim kategorijama od vrtićaraca pa do viših razreda osnovnih škola.

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 040/373-440 ili 040/500-650 te mailom na gkmacan@gmail.com

(tj)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja