Međimurje Press
Sport+

GK Macan na novoj lokaciji!

Poštovani roditelji, draga djeco – članovi Gimnastičkog kluba Macan – nakon kratkog novogodišnjeg odmora vraćamo se druženju, zabavi i sportu s vašim i našim trenerima Tanjom Mesarić Novak i Lukom Prprovićem, koji s vašom djecom rade po verificiranim i certificiranim programima.

Gimnastički klub Macan ima važnu obavijest za roditelje naših članova u dobi godine i pol do osnovnoškolaca, koji su dosad trenirali u nedelišćanskom Atonu. Zbog toga što više ne možemo koristiti prostor Atona u Nedelišću, obavještavamo vas kako ćemo treninge održavati na dvije lokacije u Čakovcu: u Macanovom domu u centru Čakovca i na mjestu budućeg gimnastičkog centra – sportskoj dvorani Učiteljskog fakulteta (Buzovec).

Molimo za malo strpljenja i podrške tijekom sljedećih nekoliko mjeseci jer ćemo nakon prenamjene sportske dvorane Učiteljskog fakulteta preseliti sve naše programe u novi gimnastički centar.

Vaše razumijevanje i strpljenje nagradit ćemo besplatnim terminom i treningom za sve polaznike jednom tjedno.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirate putem e-adrese gkmacan@gmail.com ili putem broja mobitela 095 702 08 77.

Vaše razumijevanje i strpljenje nagradit ćemo besplatnim terminom i treningom za sve polaznike jednom tjedno, obavještavaju iz GK-a Macan

Veselimo se ponovnim susretima, poručuju iz GK-a Macan.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja