GSTK Prelog odličan domaćin stolnoteniskim nadama Međimurja

U subotu 4. svibnja 2019. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole u Prelogu održan je 2. turnir u stolnom tenisu za kadetske kategorije za sezonu 2018./2019. u organizaciji Gradskog stolnoteniskog kluba Prelog i Međimurskog stolnoteniskog saveza. Brojni posjetitelji uživali su u vrhunskim igrama koje su pružale mlade nade stolnog tenisa koje su dokazale da potencijal kojeg imaju garantira svjetlu budućnost stolnog tenisa u Prelogu i Međimurskoj županiji. Za Gradski stolnoteniski klub Prelog nastupali su: Lucija Hozjak, Mirna Beti, Helena Cmrečki, Nika Burić, Luka Bermanec, Adrian Kos i Jakov Gotal, a Nika Burić i Mirna Beti osvojile su odlično 3. mjesto i medalje u svojim kategorijama. Više od 60 igrača i igračica s područja Međimurske županije natjecalo se u 8 kategorija u kojima su osvajači medalja bili:

  • Limači : 1. Kevin Hajdari (Zasadbreg), 2. Mihael Hederić (Kos-Kotoriba), 3. Sebastijan Bakač (Zas)
  • Limačice: 1. Regina Dornik (Kos-K), 2. Mia Rajher (Kos-K), 3. Kaja Lukša (Kos-K)
  • Najmlađi kadeti: 1. Matteo Demario Časni (Mihovljan), 2. Marko Knez (Kos-K), 3. Karlo Mandlin i Filip Poljak (oba Sveta Marija)
  • Najmlađe kadetkinje: 1. Nina Friščić (Kos-K), 2. Dora Perhoć (Mih), 3. Larisa Ladić i Maja Tkalčec (obje Mih)
  • Mlađi kadeti: 1. Matija Strbat (Mih), 2. Dino Sović (Kos-K), 3. Marko Knez (Kos-K) i Roko Lesinger (MSTC Čakovec)
  • Mlađe kadetkinje: 1. Lana Horvat (Kos-K), 2. Antonija Matoša (Zas), 3. Nika Burić i Mirna Beti (obje Prelog)
  • Kadeti: 1. Matija Strbat (Mih), 2. Denis Toplek (Mih), 3. Dino Sović (Kos-K) i Sven Poljak (Sveta Marija)
  • Kadetkinje: 1. Vanesa Bubek (Mih), 2. Lana Horvat (Kos-K), 3. Nika Burić (Prelog)

Medalje je najuspješnijima podijelio predsjednik Gradskog stolnoteniskog kluba Prelog Goran Gotal, koji se zahvalio Međimurskom stolnoteniskom savezu na ukazanom povjerenju i svim vrijednim članovima kluba na angažmanu i zajedništvu u organizaciji ovog turnira koji pridonosi popularizaciji ovog lijepog sporta i afirmaciji Grada Preloga.

Ovom organizacijom i naglaskom na rad s mladima kroz školu stolnog tenisa Gradski stolnoteniski klub Prelog zasigurno je pridonio činjenici da je  priznanje Federacije europskih sportskih prijestolnica i gradova (ACES Europe), kojom je Prelog stekao naziv Europski Grad sporta 2019. godine itekako opravdano.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*