Hoće li Dražen Ladić od brončanog vratara postati zlatni trener?

BORBA ZA SUZE RADOSNICE!

Rođen u Čakovcu 1. siječnja 1963. g. Dražen Ladić uz Zlatka Dalića danas ponovno ispisuje hrvatsku sportsku povijest, ovog puta kao pomoćni trener.

U reprezentaciji Hrvatske odigrao je 59 međunarodnih utakmica u razdoblju između 1990. i 2000. godine, a 1991. godine nastupio je i u dvije utakmice za reprezentaciju bivše Jugoslavije  Za Hrvatsku je Ladić debitirao 17.listopada 1990. godine u Zagrebu, u prvoj povijesnoj prijateljskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije. Od uspostave neovisnosti protiv reprezentacije SAD-a u kojoj je Hrvatska pobijedila s 2:1. Nastupio je i na Euru 1996. godine u Engleskoj te na SP-u 1998. godine u Francuskoj, gdje je hrvatska reprezentacija osvojila brončanu medalju u svom prvom nastupu na svjetskim nogometnim prvenstvima. Ladić je bio jedan od ako ne i najbolji hrvatski igrač tog turnira iskazavši se sjajnim obranama.

Dva prijatelja, Zlatko i Dražen! Hrvatska vam je 15. srpnja 2018. poželjela ZLATNI POBJEDNIČKI ZAGRLJAJ PRED POKORENIM NOGOMETNIM SVIJETOM!

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*