Hrvatska vaterpolo reprezentacija do 20 godina u finalu svjetskog prvenstva

HRVATSKA PONOVO U FINALU, OVOG PUTA JUNIORSKOG SVJETSKOG PRVENSTVA

Hrvatska vaterpolo reprezentacija do 20 godina u polufinalu Svjetskog prvenstva svladala je Mađarsku rezultatom 6:4, te očekuje rashod druge polufinalne utakmice koja će odlučiti o sutrašnjem suparniku u finalu Prvenstva.

Hrvatska je bila pobjednik skupine ‘B’ te je do sada zabilježila pobjede nad reprezentacijama SAD-a (5:4), Crne Gore (9:6), Španjolske (6:5), Japana (14:10) i Nizozemske (11:3).
Prvenstvo se održava u Beogradu, koji trenutno navija za svoju reprezentaciju koja odigrava drugu polufinalnu utakmicu s Grcima. Ta utakmica će odlučiti sutrašnjeg protivnika mladih Barakuda.

– Velika pobjeda protiv velikog protivnika. Sutra idemo po zlato. Opet je golman Čubranić s odličnim obranama odradio najveći dio posla u utakmici. Čestitka svim momcima koji su danas ostavili srce u bazenu. Sutra idemo po zlato. Idemo ponoviti rezultat seniorske ekipe! – rekao je izbornik Nikica Gulin.

Ponajbolji strijelci utakmice bili su Antonio Dužević i Rino Burić s po dva pogotka dok su po jedan zabili Franko Lazić i Lovro Paparić.

(Ivana Janković)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*