Hrvatska vaterpolska reprezentacija pred novim izazovima

Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju očekuje bogat tjedan. Prvo će odmjeriti snage s reprezentacijama Mađarske, Crne Gore i Slovačke u sklopu Volvo kupa u Budimpešti, nakon čega putuju na utakmicu 4. kola FINA Svjetske lige u Ateni gdje igraju protiv grčke reprezentacije.

Grčka reprezentacija u drugom je susretu ove skupine svladala Francuze rezultatom 16:7, i također konkurira za prvo mjesto skupine, a popis igrača koji će se sastati s Grcima izbornik tek namjerava objaviti. Svi koji putuju na Volvo cup konkuriraju za odabranih 13. koji putuju u Grčku.

Na konferenciji za medije, 09. veljače u Zagrebu pred odlazak u Budimpeštu i Atenu, izbornik i reprezentativci predstavit će posljednje informacije i planove vezane uz reprezentaciju.

Ujedno, na predstavljanju nadolazećih aktivnosti Hrvatske vaterpolske reprezentacije, izvršni direktor HVS-a Perica Bukić i predstavnik tvrtke Carvel potpisat će Ugovor o sponzorstvu, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila respektabilnog partnera. Tvrtka CARVEL D.O.O. uspješno posluje od 1991. god kao ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila. Svojim radom i rezultatima dobili su i povjerenje za distribuciju velikog broja brendova od kojih izdvajamo Rider, Ipanema, Diadora, Bjorn Borg, Wrangler, Calvin Klein, Mustang, British Knights, Olang, Gri Sport, Australian i dr.

(Ivana Švigir)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*