Iza nas je peti tjedan Ljetnih sportskih kampova

Završio je i peti tjedan Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ koje organiziraju Zajednica sportskih udruga Čakovca i Grad Čakovec. Proteklih pet dana preko 100-tinjak osnovnoškolaraca sudjelovalo je na kampu iz streličarstva te još dodatnih 40-tak na kampu iz rukometa na pijesku.  
Voditelj kampa iz streličarstva kojeg je provodio Streličarski klub Katarina Zrinski Krešimir Štrukelj bio je zadovoljan i brojem i interesom sudionika. „Ljetni sportski kampovi uz prezentaciju za vrijeme Porcijunkulova jedan su od glavnih načina privlačenja djece u naš klub. Bilo je puno polaznika i morali smo ih podijeliti u dvije grupe. Posljednjeg dana kampa u petak, tradicionalno organiziramo i turnir na kojem vidimo kako zaista ima nadarenih streličara“ izjavio je Štrukelj.
Na čakovečkim gradskim bazenima Marija Ružić  Klub rukometa na pijesku BHC Čakovec provodio je kamp iz rukometa na pijesku. 40-tak polaznika otkrilo je djelić čari sporta koje postaju sve popularniji u Europi. Pet dana nije puno, ali je bilo dovoljno da zainteresiramo djecu za naš sport. Jako nas veseli da se mnogi od njih kasnije planiraju baviti ili rukometom na pijesku ili u dvorani, što govori da smo ih uspeli privući k sportu. Osim toga, mnogi roditelji nas pohvaljuju za omogućavanje kvalitetnog i sportskog provođenja ljetnih školskih praznika“ kazao je voditelj kampa iz rukometa na pijesku Martin Bralić.
  
Rezultati završnog turnira na kampu iz streličarstva.
U kategoriji djece 1. do 4. razred 
1. mjesto – Andrija Đurčević
2. mjesto – Hrvoje Novak
3. mjesto – Marko Strbad
 
u kategoriji 5. do 8. razred
1. mjesto – Lucija Balog
2. mjesto – Marta Galina
3. mjesto – Lovro Marčec
Ljetni sportski kampovi „Svaki tjedan sport jedan“ nastavljaju se sljedećeg tjedna kada će na rasporedu biti kampovi iz šaha i gimnastike.
(Tomica Jakopec) 
 
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*