Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić predstavio prigodne poštanske marke

U poštanskom uredu u Jurišićevoj ulici u Zagrebu održana je promocija prigodnih poštanskih maraka s motivom hrvatske nogometne reprezentacije. Marke su predstavili Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte i Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Ivan Čulo zahvalio je izborniku Zlatku Daliću i cijeloj nogometnoj reprezentaciji na velikom uspjehu: „Na nama ostalima je da što je više moguće produžimo tu emociju i da se vidi jedinstvo unutar Hrvatske jer jedino ćemo tako napraviti rezultat“. Tom prigodom Zlatko Dalić i Ivan Čulo poslali su omotnicu prvog dana s prigodnom čestitkom Luki Modriću koji je proglašen najboljim europskim igračem prema izboru UEFA-e.

Zlatko Dalić zahvalio je Hrvatskoj pošti na prigodnom izdanju. „Sjajna ideja i sjajna gesta Hrvatske pošte. To je veliko priznanje za naš sjajan uspjeh. Moramo biti sretni što smo doživjeli ovakve stvari i to će biti lijepa uspomena“, rekao je Dalić. Također je nadodao kako se nada da ova nagrada Luki Modriću nije posljednja i da će biti proglašen najboljim igračem svijeta.

Hrvatska pošta je danas, 31. kolovoza 2018. u optjecaj pustila prigodni blok s motivom hrvatske nogometne reprezentacije. Prigodni blok čine dvije marke, svaka nominalne vrijednosti 6,00 kuna, ukupne naklade 50.000 primjeraka. Autorica prigodnog bloka je Alenka Lalić, dizajnerica iz Zagreba, a autor fotografija je Drago Sopta. Hrvatska pošta ovom prigodom izdaje i omotnicu prvog dana (FDC). Sve prigodne poštanske marke mogu se kupiti u internetskoj trgovini Hrvatske pošte www.epostshop.hr.

(HP)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*