Kadetsko Prvenstvo Hrvatske u plivanju

Čakovečki plivački klub na kadestko prvenstvo Hrvatske u 50 metarskim bazenima, koje je bilo održano u Zagrebu od 19. do 21. srpnja poslao je svoje najbolje kadete. Pod stručnim vodstvom trenera Gorana Kolarića nastupali su: Sven Furdi, Matija Tropša, Borna Bičak, Meri Furdi, Marta Horvat, Vida Kolarić te Sara Puklavec i Lucija Trupković (nastup u štafeti). Na kadetskom prvenstvu Hrvatske u 50 metarskom bazenima nastupilo je ukupno 212 plivača i plivačica koji su otplivali limit za nastup koji je propisao Hrvatski plivački savez. Broj plivača na natjecanju pokazuje kolikom je teško isplivati limit za plasman, a kolika je onda tek vrijednost medalje na natjecanju, istaknuo je Kolarić.

„Svojim odličnim nastupima opet su dokazali da Čakovečki plivački klub zaslužuje visoku poziciju u hrvatskom plivanju, što je dokazao i ekipni plasman na natjecanju gdje su plivači zauzeli odlično 9. mjesto od ukupno 31 kluba u Hrvatskoj“ izjavio je trener Goran Kolarić nakon povratka u Čakovec. Posebno je istaknuo Martu Horvat, Vidu Kolarić i Matiju Tropšu. Marta Horvat postigla je svoj najbolji rezultat u disciplini 200m leđno zauzevši visoko 4. mjesto te 7. mjesto u disciplini 100m leđno.Vida Kolarić odlično je otplivala 200m leptir te zauzela 10. mjesto koji je bio i Matija Tropša u disciplinama 100m i 200m leptir.

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba pokazali su da odlično plivaju i štafete pa su i u tom postigli sjajne rezultate:

Marta Horvat, Vida Kolarić, Sara Puklavec i Meri Furdi osvojile su 8. mjesto u štafeti 4x100m mješovito za plivačice

Marta Horvat, Vida Kolarić, Lucija Trupković i Meri Furdi osvojile su 10. mjesto u štafeti 4×100 slobodno za plivačice

Marta Horvat, Borna Bičak, Matija Tropša i Meri Furdi u štafeti 4×100 mješovito za plivače i plivačice osvojili su 10. mjesto

(tj)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*