Karate centar Šenkovec

SABINA PETKOVIĆ – KORAK DO EUROPSKE BRONCE !!!

U vremenu  2. – 4.veljače 2018. godine u Ruskom Sochiju održavalo se 45. po redu prvenstvo Europe za kadete, juniore i mlađe seniore.

Sabina Petković, članica karate centra Šenkovec, nastupila je kao predstavnica u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno.U prvom kolu Sabina nije kalkulirala i s izvedbom kate Godyu shiho sho pokušala je iznenaditi predstavnicu Italije, jednu od favoritkinja za zlato. Nažalost, nije uspjela,ali je ulaskom Talijanke u finale izborila repasaž.

U prvom kolu repasaža izvedbom svoje najbolje kate Godyu shiho dai s uvjerljivih 5 : 0 pobijedila je odličnu predstavnicu Srbije. U drugom kolu, izvedbom kate Unsu pobijedila je predstavnicu Mađarske s 4 : 1. U meču za 3. mjesto Sabina istim rezultatom gubi od škotske predstavnice. Riskantnu katu Kanku sho nije mogla odraditi sa stopostotnom agresivnošću, jer je zbog novog i skliskog tatamija bila upitna i njena sigurnost općenito.

Osvajanjem 5. mjesta Sabina je ostvarila odličan rezultat  i bila naša najuspješnija predstavnica u katama na ovom prvenstvu Europe. Nadamo se da će u bliskoj budućnosti i uz nazočnost svog trenera na natjecanju biti ponovo u prilici doći do toliko željene europske medalje.

UPISI NOVIH ČLANOVA

(Tihomir Grgić) 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*