Komet d.o.o. obukao male Mladostaše!

OPRAVDANO ULAGANJE

Unutar Nogometnog kluba Mladost Komet iz Preloga trenutno djeluje, uz seniorsku ekipu, sedam kategorija malih nogometaša, sa blizu 150 registriranih igrača i igračica. Zahvaljujući suradnji sa tvrtkom Komet d.o.o. iz Preloga te razumijevanju direktora Dražena Sinka, od prošloga vikenda svi su mali igrači Mladosti Komet obučeni u nove dresove.

Da ulaganje nije uzaludno, najmlađi nogometaši Mladosti Komet pokazali su već na prvim utakmicama. Tako je ekipa U10, pobjedom protiv Sloge iz Čakovca, osigurala prvo mjesto u svojoj skupini Zimske lige limača Međimurskog nogometnog saveza. Ekipa U7 osvojila je drugo mjesto, a ekipa U8 prvo mjesto na 10. Zelenko – Dinamo Cupu, prošlog vikenda u Podturnu. Uz ove ekipe, redovito medalje na turnirima osvajaju i ostale ekipe Mladosti Komet. Iz Nogometnog kluba Mladost Komet, i ovom prilikom zahvaljuju tvrtki Komet d.o.o. na razumijevanju. Ulaganje u ove male igrače sigurno je dobro i opravdano. 

Prije desetak dana Mladost Komet bila je i organizator turnira mlađih dobnih kategorija. Nogometni klub Mladost Komet ovom prilikom zahvaljuje i svima onima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira: Optimus potencijali d.o.o., Domet d.o.o., Jurčec transporti d.o.o., Eurobeton d.d., Hilding Anders d.o.o., kao i Zajednici sportskih udruga Grada Preloga.

Seniorska ekipa Mladosti Komet redovito trenira i priprema se za nastavak sezone. Konačno domaća, „priločka“ Mladost Komet, jedna je od najmlađih momčadi u ligi, a pod vodstvom trenera Gregora Bunca, trenira se već dvadesetak dana. Odigrane su utakmice protiv mlade ekipe Slaven Belupa, Dinama iz Domašinca i Dinama iz Palovca, a sljedećeg će vikenda prijateljsku utakmicu odigrati i sa Jedinstvom iz Gornjeg Mihaljevca.

(Željko Sokač)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*