Međimurje Press
Sport+

Košarkaški klub Međimurje Čakovec nastavio je s još jednom tradicijom za Nikolinje

Pri kraju godine organizirao je fotografiranje svih klupskih ekipa, kao i zajedničku fotografiju svih igrača i trenera za prigodni kalendar za 2023. godinu.

Na kraju foto-druženja 80-ak igrača kluba stiglo je dodatno iznenađenje za najmlađe kad se u dvorani oglasilo zvono Djeda Mraza i poznati „Ho, Ho, Ho“.

Povodom Nikolinja i predstojećeg Božića najmlađi članovi kluba dobili su od našeg simpatičnog Djedice kojem je pomagala vrijedna trenerica Maja, prigodni slatki paket.

Bila je mala klupska nagrada za dosadašnji rad i zalaganje, te poticaj da nastave uživati u košarci i napredovati sve do naše seniorske ekipe ili nekih drugih još jačih momčadi.

Na krilima sjajnog Hrena juniori do naslova u skupini A regije Sjever

Juniorska U-19 ekipa KK Međimurje Čakovec osvojila je naslov prvaka regije Sjever u skupini A i plasirana se kao najbolja u zajedničko natjecanje svih ekipa između kojih će dvije najbolje izboriti plasman na državnu poluzavršnicu.

U izravnoj borbi za naslov Međimurje je rezultatom 72-64 savladalo varaždinsku Vindiju u njihovoj dvorani u Graberju.

Bila je to utakmica u kojoj je dugo vremena sve mirisalo na uvjerljivu pobjedu mladih Varaždinaca. Sve im je polazilo za rukom i sredinom treće četvrtine imali su +22 koša prednosti.

Međutim, u košarci se često pokazalo da i najveći zaostatak može biti nadoknadiv, a to se potvrdilo i ovaj put.

Nikola Hren, najmlađi igrač u redovima Međimurja uzeo je stvar u svoje ruke i pokrenuo je veliki preokret. Do kraja utakmica pogodio je ukupno 32 koša i uz podršku suigrača na kraju je Međimurje stiglo čak do lijepe prednosti od +8 razlike.

KK Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja