Kreće turnir u Prelogu, prijave za seniore do ponedjeljka 16. srpnja!

Najstariji i najdugovječniji malonogometni turnir u ovom kraju, Memorijal ing. Vladimira Skoka, kreće u petak 13. srpnja. Ove je godine malo promijenjen sustav turnira, koji će se ove godine održati trideset i osmi puta. Tako će se prva tri dana, umjesto konkurencije veterana ogledati 11 ekipa u turniru “Med Vulicama”. Ekipe su podjeljene u tri skupine. U skupini A su Stjepana Radića,Goseči aerodrom i Solare, u skupini B Kakinja, Jug, Gornji Kraj i Krčevina, a u skupini C Vladimira Nazora, Vočonovec, Hemuševec i Vatreni Cirkovljan. Evo i rasporeda za prva dva dana:

PETAK 13.7.2018.

20.00. KAKINJA – KRČEVINA  
20.30. GOSEČI AERODROM – SOLARE  
21.00. JUG – GORNJI KRAJ  
21.30. VLADIMIRA NAZORA – VATRENI CIRKOVLJAN  
22.00. KAKINJA – JUG  
22.30. KRČEVINA – GORNJI KRAJ  
23.00. VOČONOVEC – HEMUŠEVEC  

SUBOTA 14.7.2018.

19.30. VATRENI CIRKOVLJAN – HEMUŠEVEC  
20.00. GORNJI KRAJ – KAKINJA  
20.30. VLADIMIRA NAZORA – VOČONOVEC  
21.00. STJEPANA RADIĆA – GOSEČI AERODROM  
21.30. HEMUŠEVEC – VLADIMIRA NAZORA  
22.00. VOČONOVEC – VATRENI CIRKOVLJAN  
22.30. SOLARE – STJEPANA RADIĆA  
23.00. JUG – KRČEVINA  

U nedjelju, 15. srpnja turnira nema, a u ponedjeljak će se igrati polufinale i finale turnira “Med Vulicama”, kreću mlađe kategorije te će se izvući skupine glavnog seniorskog turnira. U konkurenciji mlađih pionira (2007. godište i mlađi) prijavljene su 4 ekipe, dok je kod starijih pionira (2003. godište i mlađi) prijavljeno 12 ekipa. Ekipe su kod starijih pionira podijeljene u 3 skupine. U skupini A igrat će ekipe: Raspad sistema, Kapljica, NK Podravina Ludbreg i Propali dečki, u skupini B Pullulo, Priločki orlovi, Vatreni i Spektar, a u skupini C Pingvini s Madagaskara, Stars, Susjedi i Haribo. Do ponedjeljka, 16. srpnja još se uvijek primaju prijave za seniorski turnir. Prijaviti se možete u Street baru ili City baru u Prelogu ili na broj telefona 099/528-4761. Kotizacija kod seniora je 500 kuna, a prva nagrada iznosi 10.000,00 kuna! Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761.

Uz mali nogomet kreću i Ljetne noći Grada Preloga. I ove godine priprema se bogat zabavni program. Uz domaće izvođače (Meta band, Oaza band, Tamburaški sastav Kumovi, Mario Mustač sa bandom), u suradnji sa Kulturnom udrugom Seljačka sloga Prelog čekaju nas Priločki folklorni susreti, a glavni glazbeni gosti biti će Opća opasnost, Klapa Rišpet te Stjepan Jeršek Štef i Tamburaški sastav Džentlemeni. Svakoga dana posjetite Park Mladosti, od 13. srpnja do 22. srpnja te uživajte u dobroj zabavi, malom nogometu i odbojci na pijesku. U petak, prvog dana turnira uživat ćemo uz glazbu Meta banda, a sponzor večeri je DG Sport i Hotel Panorama iz Preloga.Turnir će oko 21 sat, s nekoliko prigodnih rečenica otvoriti gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*