Međimurje Press
Sport+

Ljetne noći uz mali nogomet, odbojku i „4 tenora“!

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 40. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. I ove godine priprema se bogat zabavni program, a 17. srpnja u Parku Mladosti, čeka nas i nastup „4 tenora“  

Zbog situacije oko nas, a vezano uz pandemiju koronavirusa, ove se godine turnir održava u skraćenom obliku. Igrat će se od srijede do nedjelje, od 15. do 19. srpnja. Nogometni dio turnira, ove će se godine igrati kroz kategoriju Med Vulicama i u mlađim dobnim kategorijama. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761. Uz turnir Med Vulicama, igrat će i mlađi pioniri (rođeni 2009. i mlađi) i stariji pioniri (rođeni 2005. godine i mlađi). Kotizacija nema ni u jednoj kategoriji. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 14. srpnja u City baru u Prelogu ili na broj telefona 099/528-4761, gdje se mogu dobiti i sve potrebne informacije. Izvlačenje je predviđeno za utorak 14. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 15. do 19. srpnja. 

Kako bi se izbjegle eventualne nejasnoće, organizator, Nogometni klub Mladost Komet, upozorava na određena pravila kod prijava ekipa za turnir Med Vulicama: 

  1. Igrači koji se natječu ne smiju biti mlađi od 15 godina.

 

  1. Ekipu mogu činiti igrači sastavljeni iz jedne ili dvije susjedne ulice Preloga ili igrači iz nekog od naselja koje čine Grad Prelog (Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok). Kod prigradskih naselja, igrači mogu nastupiti iz cijelog mjesta koje se prijavljuje.

 

  1. Isto tako, jedna ulica/mjesto može prijaviti i dvije ekipe ukoliko sve raspoložive igrače ne mogu smjestiti u jednu ekipu.

 

  1. Pripadnost ekipi određuje se adresom stanovanja, porijeklom rođenja u određenoj ulici ili mjestu ili na tradicionalni međimurski način: „tam si otkud ti je žena“.

 

  1. Svaka ekipa koja se prijavljuje smije imati najviše tri registrirana igrača seniora – organizator uzima pravo provjeriti aktivne registracije u sustavu COMET Hrvatskog nogometnog saveza.

 

Ukoliko neka od ekipa neće poštovati pravila te će pokušavati pravila izigrati na bilo koji način, slijedi automatska diskvalifikacija. Za sva ostala pitanja o načinu igranja, bodovanju, rangiranju slijedit će se standardne Propozicije malonogometnog turnira Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja