Međimurje Press
Sport+

Marin Šujica junior open!

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec dvadesetdrugu godinu za redom organizator je međunarodnog teniskog turnira za juniore i juniorke do 16 godina uvrštenog u kalendar Europske teniske federacije TENNIS EUROPE.

Turnir nosi naziv  Marin Šuica junior open  u spomen na našeg igrača i jednog od ponajboljih juniora u Hrvatskoj i svijetu.

Turnir je najznačajniji teniski turnir tog uzrasta u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi.

 Ove godine na turniru će sudjelovati više od 120 natjecatelja iz Slovenije, Rusije, Grčke, Srbije, Češke, Slovačke, Austrije, Mađarske, Ukrajine, Crne Gore, Poljske, Velike Britanije, Italije, BiH, Francuske, Rumunjske, Njemačke, Kazahstana, Alžira, Portugala, Estonije i Hrvatske, a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir će se održati od 26. lipnja do 3. srpnja na terenima kluba u Čakovcu. Kvalifikacijski susreti na rasporedu su u subotu i nedjelju, a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do subote, za kada je predviđeno održavanje finalnih susreta.

Svečano otvaranje turnira održat će se u ponedjeljak u 9,00 sati.

TK FRANJO PUNČEC ČAKOVEC

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja