Marketing u rekreativnom sportu

U utorak 13. veljače 2018. u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec održat će se predavanje “Marketing u rekreativnom sportu” Zvonimira Rože.
Ulaz je slobodan!

Zvonimir Roža je specijalist marketinških strategija i taktika, specijalizirao na temi „Strategijski marketing plan“ na Sveučilištu Libertas u Zagrebu. Ekspert i predavač marketinga koji u svom radu ujedinjuje strast, inovativnost i marketing. Autor je dvaju stručnih radova:”Strategije marketinga u industriji bezalkoholnih pića” i “Bihevioralno upravljanje brendom u suvremenome potrošačkom društvu”.

Cilj predavanja je potaknuti pojedince iz svijeta rekreativnog i amaterskog sporta na samostalno kreiranje promotivnog sadržaja koji će njihov proizvod ili uslugu učiniti izvanrednim.

Predavanje je namijenjeno marketingašima, poslovnim profesionalcima, studentima društvenih znanosti i voditeljima rekreativnih i amaterskih sportskih grupa (fitness, trkačkih, biciklističkih, plivačkih) te osobnim trenerima, ali i svim strastvenim zaljubljenicima u rekreativni i amaterski sport, kao i onima koje više zanima upravo marketinška pozadina rekreativnog i amaterskog sporta.

(Željka Hatvalić Strahija)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*