Međimurje Press
Sport+

Medalje iz Savudrije sa Sportskih igara mladih

Sportske igre mladih, posjetile su u mjesecu lipnju Prelog, a najboiji mali sportaši sa natjecanja u Prelogu, izborili su nastup na Državnoj završnici u Savudriji i Splitu. Atletičari i ekipe graničara ovih su dana u Savudriji, a kroz desetak dana mladi će nogometaši putovati u Split.

Posebno su uspješni u Savudriji bili Roko Djuran, koji je osvojio prvo mjesto u utrci na 60 metara te Lucija Hozjak, koja je utrci na 60 metara osvojila drugo mjesto. Njih čeka i nastup na Međunarodnoj završnici u Splitu. Međunarodnu završnicu izborili su i „Međimurski rasturači“, koji su osvojili prvo mjesto u igri graničara za 2011. godište.

Ekipu su činili  Tessa Talia Pigac, Eva Jurinec, Lea Berljak, Jakob Kalšan, Tino Grabant, Jura Mlinarić, Teo Božek, Noa Jurinec i Erik Božek, sa učiteljicom Davorkom Bogomolec  te jednim od roditelja djece, Draženom Mlinarićem.

Uspjeh ekipa iz Preloga, upotpunili su i “Pajdaši”, koji su osvojili prvo mjesto u igri graničara za 2009. godište. U ovoj su pobjedničkoj ekipi bili: Roko Kolar, Leona Kalšan, Timo Malvić, Ivano Čonkaš, Luka Čonkaš, Ana Poredoš, Ena Madić, Matija Švenda i Nikša Ivanović. Vodile su ih Elizabeta Čonkaš i Ivana Kolar. Svima želimo puno sreće i na Međunarodnoj završnici u Splitu.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja