Medalje za Medved i Furdija na plivačkom mitingu u Splitu

Knjiga čakovečkog plivanja nakon posljednjeg vikenda u listopadu imat će još jedno uspješno poglavlje, a njega su potpisali Ema Medved i Tin Furdi.

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba 26. i 27. ovog mjeseca sudjelovali su na tradicionalnom Jadran Grand Prix-u. Natjecanje koje potpisuje Plivački klub Jadran okupilo je 397 plivačica i plivača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Na 25 metarskom bazenu Športskog centra Poljud boje ČPK-a i više nego časno branili su Ema Medved i Tin Furdi. U iznimno jakoj konkurenciji Tin Furdi bio je prvi u kategoriji juniora i drugi u općoj kategoriji u disciplini 100 metara slobodno te treći u disciplinama 200 i 400 slobodno. Ema Medved je osvojila srebro na 100 metara leđno i dvije bronce na 200 slobodno i 200 leđno.

O zavidnim rezultatima predsjednik Čakovečkog plivačko kluba Goran Kolarić kazao je kako mladi plivači marljivim radom dokazuju svoj talent. „I Ema i Tin su s nama već dugo vremena. Postižu sve bolje rezultate, i kako odrastaju prometnuli su se u kandidate za medalje na svim važnijim natjecanjima. Osim što su sebe svrstali u sam nacionalni plivački vrh, za sobom povlače i ostale plivače te tako naš maleni grad zbog svih plivačica i plivača slovi za jaku plivačku sredinu“ izjavio je Kolarić. A da se upornost, rad i ljubav prema plivanju isplati dokazao je i poziv kojeg je Tinu Furdiju uputio Hrvatski plivački savez. Naš Tin tako je odradio pripreme s juniorskom i seniorskom reprezentacije Hrvatske koje su od 15. do 18. listopada bile održane u Splitu.

TOMICA JAKOPEC

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*