Međimurje Press
Sport+

MEĐIMUREC U-14

Jedan od najjačih europskih nogometnih turnira za mlađe dobne kategorije, Međimurec 2021. opet će okupiti eminentne ekipe tog uzrasta. Nakon prošlogodišnjeg koji je bio održan u sjeni pandemije koronavirusa 23. izdanje turnira opet okuplja i brojne strane ekipe.

„Prošle godine su na turniru mogle sudjelovati samo hrvatske ekipe zbog preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i mišljenja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Kretanje preko granice je bilo otežano i uopće je samo održavanje kontinuiteta turnira bio veliki uspjeh“ izjavio je predsjednik NK Međimurec i predsjednik Organizacijskog odbora turnira Mišel Ganzer. 2021. godina ipak je donijela bolju epidemiološku situaciju.

Opet će na dvodnevnom turniru biti ugošćeno 16 ekipa iz deset različitih država. U naše Međimurje doći će najbolje ekipe iz Švicarske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Crne Gore i naravno Hrvatske. „U14 je nešto po čemu smo prepoznatljivi diljem starog kontinenta, promocija je to i Međimurja i Hrvatske. Zbog svega onoga što smo dobro i pozitivno učinili prijašnjih godina nije bilo teško pronaći ekipe koje će sudjelovati“ poručio je čelni čovjek nogometne priče u Dunjkovcu i Pretetincu koji s optimizmom dočekuje novu stranice možda i najbolje nogometne priče u našem kraju. Turnir Međimurec U-14 bit će igran 14. i 15. kolovoza.

EKIPE KOJE SUDJELUJU:

GNK DINAMO ZAGREB

HNK HAJDUK SPLIT

NK OSIJEK

FK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD

FC LEGIJA VARŠAVA-14

FC LUGANO

NK VARAŽDIN

NK MARIBOR

NŠ MURA

FK ADRIA PODGORICA

FC UDINESE CALCIO

ŠK SLOVAN BRATISLAVA

FC MTK BUDAPEST

NK SLAVEN BELUPO KOPRIVNICA

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC

NK MEĐIMUREC DUNJKOVEC – PRETETINEC

NK Međimurec U14 2021

Organizacijski odbor Turnira Međimurec U-14

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja