Međimurje Press
Sport+

Međimurje danas protiv finalista juniorskog kupa!

Nogometaši Međimurja danas će od 17 sati, odigrati prijateljski dvoboj protiv juniora Varaždina, finalista ovogodišnjeg Hrvatskog kupa za juniore i trenutno šestoplasirane momčadi juniorske 1.HNL. Nakon uvjerljive subotnje pobjede protiv Podravine za našeg trećeligaša ovo će biti dobra provjera uoči subotnjeg gostovanja kod Radnika u Križevcima.

Ujedno će trener Vincetić, kao što je već najavio, dati veću minutažu mladim igračima od kojih su neki i u Ludbregu potvrdili da se na njih može ozbiljno računati već sljedeće sezone. Upravo je mladost glavno obilježje momčadi Međimurja koja u prosjeku ima 21,67 godina i daleko je najmlađa među svim sudionicima razigravanja za prvaka 3.HNL sjever gdje je prosječna starost ekipa 23,56 godina.

-Smatram da naši mladi igrači imaju kvalitetu na kojoj možemo graditi planove za sljedeću sezone. Tome doprinosi i dobar rad naše škole nogometa iz koje najkvalitetniji pojedinci trebaju što prije dobiti pravu priliku u seniorskoj momčadi. Neki od tih mladića već su u proteklim utakmicama imali značajnu minutažu, a do kraja prvenstva i u završnici kup natjecanja nastojat ćemo im pružiti još više prostora. Upravo zbog toga nam je današnja utakmica posebno važna, a želimo vidjeti i pojedince iz juniorskog sastava Varaždina, jer sljedeće sezone, u suradnji s našim nogometnim susjedima, računamo i na neke od njihovih mlađih igrača, najavio je današnji ogled trener Vincetić i zahvalio današnjim suparnicima što su prihvatili ovaj dvoboj.

Odigravanje utakmice Međimurja i juniora Varaždina bilo je planirano na glavnom terenu stadiona Mladosti, ali u Ekomu nije bilo razumijevanja za to, pa će se susret odigrati na stadionu NK Nedelišća.

Miljenko Ovčar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja