medjimurjepress@gmail.com

Međimurski sportaši daruju

Ponos međimurski! To je samo jedna od rečenica s kojom možemo opisati međimurske sportašice i sportaše. Ali ne samo međimurske, za sudjelovanje u humanitarnoj aukciji “Za Stelin osmijeh” javljaju nam se sportaši i klubovi iz drugih županija.

Inicijativa “Međimurski sportaši daruju” koju je pokrenula Međimurska Sportska Mreža u 12. mjesecu 2018. godine pridružila se humanitarnoj aukciji “Za Stelin osmijeh”. Do sada po opisom “Međimurski sportaši daruju” ponudili smo desetak sportskih dresova iz raznih sportova. Do sada su u aukciji sudjelovali: Martin Pajić, sestre Lena i Ines Ivančok, Mario Munivrana, Casimir Nomo Nemi, NK Polet (SMnM), Dario Vizinger, Mihael Rebernik, Filip Ude i obitelj Golik. Iz dana u dan sve nas je više, a dosadašnjim sportašima, priključit će se i mnogi drugi.

Kako bi i Vi mogli sudjelovati u aukciju kupnjom dresova, učlanite se u grupu “Za Stelin osmijeh“. Ukoliko želite ponuditi svoj dres, javite se u porukom na našu Facebook stranicu i tako ćete se pridružiti našem timu.

Nikola Lukman bacc.oec

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*