medjimurjepress@gmail.com

Međunarodna biciklijada Ludbregom, Prelogom i Letenyem

U sklopu projekta Happy Bike, održana je protekloga vikenda međunarodna biciklijada, koja je prošla Ludbregom, Prelogom i Letenyem

Prva je to od dvije biciklijade, kojoj je ovoga puta domaćin i organizator bilo mađarsko Letenye. Sljedeća će se međunarodna biciklijada održati u organizaciji Grada Ludbrega, 1. lipnja.

Happy Bike je projekt Europske unije koji je odobren za financiranje u okvirima Interrreg programa prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska. U sklopu projekta na području Preloga, održan je niz radionica, Međunarodni dječji biciklistički kamp, Prvomajska biciklijada.

Ono što je najvažnije, uređeno je biciklističko odmorište u Oporovcu, jedno od rijetkih odmorišta za bicikliste u o ovom kraju Hrvatske. U prostoru odmorišta mogu se pronaći mnoge usluge potrebne svakom biciklistu i svakom putniku namjerniku. Uz mjesto za predah i odmor u prekrasnom međimurskom mjestu Oporovec, ovdje se nude setovi te sve potrebno za popravak bicikala te besplatan Wi-Fi.

Prelog ove godine nosi i naziv Europski Grad sporta te je ova biciklijada bila jedna od brojnih sportskih aktivnosti na području Preloga.

(ž)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*