medjimurjepress@gmail.com

Mini Grand Prixu “Medo”

MATIJA TROPŠA TREĆI NA MINI GRAND PRIXU „MEDO“ U ZAGREBU

Kvalitetan rad s mlađim dobnim kategorijama u Čakovečkom plivačkom klubu još jednom je došao do izražaja. Ovog puta kadeti i mlađi kadeti ČPK-a nastupali su na Mini Grand Prixu “Medo”, a rezultati još jednom nisu izostali.

Na natjecanju u Zagrebu boje kluba branilo je 16 plivačica i plivača, a medaljom se okitio Matija Tropša. Plivački klub Medveščak se 19. i 20. siječnja, i osmu godinu zaredom pokazao se kao dobar organizator i domaćin natjecanja u malim bazenima na kojem je nastupilo preko 300 plivačica i plivača iz cijele zemlje. Bilo je to posljednje ovosezonsko Mini Grand Prix natjecanje na kojem se plivalo 11 pojedinačnih disciplina. Tropša je uzeo broncu u disciplini 100m leptir, a treba istaknuti i dobre rezultate Svena Furdija koji je uzeo11. mjesto u disciplinama 400m slobodno i 200m leđno, 6. mjesto u disciplini 100m leđno, 9. mjesto u disciplini 100m slobodno. Marta Horvat bila 5. u disciplini 100m leđno, 10. u disciplini 200m leđno i 8. na 400m mješovito, dok je Vida Kolarić osvojila 4. mjesto u disciplini 100m delfin i 6. mjesto u disciplini 200m leptir. Osim njih na bazenu Jelkovec nastupali su i: Borna Bičak, Dominik Dukić, Roko Radek, Mario Beliga, Anja Tušek, Meri Furdi, Haja Rapaić, Jana Slaviček, Hanna Mesarić, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković i Sara Puklavec.

A osim kvalitetnih mladih plivača u ČPK-u je stasala i nova generacija mladih trenera. Ekipu je na Mini Grand Prix-u vodio trenerski dvojac Sara Čuka i Antonio Šantek.

(T.J.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*