Mini Zrinskice ponovile prošlogodišnji uspijeh

Mini Zrinskice se  iz Velike Gorice vratile sa srebrom oko vrata, one su VICEPRVAKINJE 7. međunarodnog mini rukometnog ZG – VG KUP-a 2017. održanog 16. i 17. prosinca o.g.

U odličnoj organizaciji RŠ Vučići iz Zagreba turnir se održavao dva dana u dva grada. U subotu u Sesvetama za djevojčice 2008. i dječake rođene 2007. i 2009. godine, a u nedjelju u Velikoj Gorici za djevojčice rođene 2007. i 2009. i dječake rođene 2008. godine. Odigrano je preko 200 utakmica, a osim što je međunarodnog karaktera bio je i iznimno natjecateljski jaki turnir. Domaći sudionici su bile najbolje ekipe iz završnice prvenstva u mini rukometu koje je bilo održano o.g. u Karlovcu, dakle godište 2007. i mlađe. U skupini A sudjelovale su slijedeće ekipe: RŠ Vučići(HR), ŽRK Udarnik Velika Gorica(HR), ŽRK Maestral Herceg Novi(Crna Gora), ŽRK Knežopoljka Kozarska dubica(BIH), RK Zelene Doline Žalec(SLO) i ŽRK Samobor (HR). ŽRK Zrinski je u razigravanju završio na prvom mjestu, a djevojčice su pobijedile sve ekipe iz svoje B skupine: DRŠ Alen Mihalj Slovenj Gradec(SLO) 15:9, RK Jamnica Pisarovina(HR) 13:9, ŽRK Ogulin(HR) 9:9 (nakon izvođenja penala 10:9), HA Stupava(Slovačka) 8:6 i ŽRK Sisak(HR)14:3. U završnici, u polufinalu Zrinskice pobjeđuju ekipu ŽRK Knežopoljka sa 11:4 dok u drugom polufinalnom paru Samoborke pobjeđuju Ogulinke 10:9 te se tako ponavlja prošlogodišnje finale između Samoborki i naših djevojčica. Nažalost, u 7. utakmici dana, nakon teških utakmica i povreda kod naših djevojčica osjetio se umor te u borbi za 1. mjesto gube utakmicu 6:10 i osvajaju izvrsno 2. mjesto. BRAVOOO ZRINSKICE!!! U borbi za 3. Mjesto ŽRK Ogulin pobjeđuje ŽRK Knežopoljku.

dav

Za ŽRK Zrinski su nastupile slijedeće djevojčice: Ivana Jalušić, Lucija Žibek, Josipa Jarni, Simona Rubin, Rahela Varga, Mia Hanžeković, Ana Žuti, Nika Marciuš, Hana Vidović, Laura Golubić, Viktorija i Gabrijela Novak. Za ovaj turnir voditeljica ekipe je bila Ivona Vugrinec kojoj je ovo bilo prvo natjecanje.

dav

Istaknimo još, da su se u najboljoj ekipi turnira našle čak tri naše igračice: Hana Vidović te blizanke Viktorija i Gabrijela Novak. Isto tako u klubu su posebno ponosni na generaciju djevojčica 2007. i mlađe, koje untrag par godina na natjecanjima nižu uspjehe i spadaju u sam vrh HR mini rukometa. Naravno, za uspjeh djevojčica brinu se i njihovi roditelji koji su im najveća podrška na tribinama, a nakon završenog turnira počastilih su ih pizzama. Hvala roditelji.

dav

Također iz kluba pozivaju djevojčice koje se žele priključiti treninzima mini rukometa i rukometa da su upisi tijekom cijele godine, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:00h, a više informacija možete dobiti na Facebook stranici, te preko maila ili telefona koji su navedeni ispod.
– https://www.facebook.com/zrk.zrinski.cakovec/
– referada@ets.hr
– +385 91 579 3364 Sportska direktorica kluba Ljubica Vrbančić

Iduće subote 23.12., godište 2008. i mlađe sudjeluju na turniru u Križevcima, u organizaciji ŽRK RADNIK.

(Ivica Novak)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*