Međimurje Press
Sport+

Mlađe kadetkinje Globusa ekipne prvakinje Hrvatske, mlađi kadeti srebrni, juniori brončani!

Na ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom u Rijeci mlađe kadetkinje Globusa u sastavu Laura Strahija, Aida Trstenjak i Korina Klarić nakon četiri dobivena meča premoćno osvajaju prvo mjesto i titulu Prvakinja Hrvatske.

 

Mlađi kadeti u sastavu Sven Strahija, Marko Lepoglavec i Ivan Garaj osvojili su drugo mjesto. Nakon dvije pobjede u kvalifikacijama, u finalu gube od ekipe Krk Croatia i osvajaju srebro.

Juniori u sastavu Nikola Topličanec, Lovro Farkaš i Josip Slukić osvojili su treće mjesto. U repasažu sigurno pobjeđuju ekipu Ipona iz Zagreba i osvajaju broncu.

Naše juniorke (Ana Filipović, Leona Gulija, Ema Marčec i Sara Novak) nažalost gube u zadnjim sekundama meča protiv Hercegovine Zagreb diskvalifikacijom u zadnjoj borbi i ostaju bez prilike za medalju.

Mlađe kadetkinje nastupile su i u starijem uzrastu kadetkinja i osvojile 5. mjesto, a mlađi kadeti (+ Filip Kovačić) osvojili su 7. mjesto u kadetima.

Ovim uspjehom Globusovci su se plasirali među tri najuspješnija kluba na ekipnom prvenstvu Hrvatske (odmah do Hercegovine Zagreb i Tuškanca), od 70 ekipa koliko je nastupilo.

Natjecatelje su vodili treneri Dejan Slukić i Mladen Vizinger koji su imali pune ruke posla s određivanjem taktike, pošto je dio natjecatelja bio ozlijeđen od Venecije, a dio ekipe je ostao doma u samoizolaciji.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja