Mladi reprezentativci STK Starr

U STK Starr stasa nekoliko vrlo perspektivnih mladih igrača. Jedan od njih je Leon Šantek koji je ovaj vikend u Puli igrao TOP 12 najboljih  juniora Hrvatske i osvojio 2. mjesto. Leon je  tek ove godine ušao u kategoriju juniora a odlična igra i rezultati tijekom cijele godine izbacili ga u sam vrh juniora Hrvatske i osigurali mu mjesto u reprezentaciji.

Ove je sezone nanizao impresivan niz nastupa i rezultata. Nastupio je tako za juniorsku reprezentaciju Hrvatske na turnirima u Španjolskoj, Italiji, Češke, Mađarskoj, Srbiji i Hrvatskoj. Ekipno je odigrao 18 mečeva, pojedinačno 25 nastupa a u parovima ima 10 nastupa. Na U21 Prvenstvu Hrvatske osvojio je naslovviceprvak Hrvatske a 7 je godina mlađi od kategorije. na U18 Prvenstvu Hrvatske osvojio je 1. mjesto u parovima, 2. mjesto u mješovitim parovima te 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Odigrao je i za seniorsku ekipu STK Starr, koji su prvaci Hrvatske i u sezoni 2018/19. ekipno 14 od 18 nastupa i 2 od 4 u play offu. U Srednjeeuropskoj ligi u kojoj je STK Starr osvojio 3. mjesto odigrao je 9 mečeva. U Ettu cup-u odigrao je 3 meča. Na nacionalnim turnirima osvojio je 2 x 1. mjesto, 1 x 2. mjesto, 2 x 3. mjesto.

Od ostalih mladih članova STK Starr treba izdvojiti i Brunu Borovec koja također bilježi nastupe za kadetsku reprezentaciju Hrvatske.

Na ITTF Croatia junior&Cadet Open u Varaždinu odigrala je ekipno 3 meča, u parovima 2 meča, te pojedinačno 3 meča. Na ITTF Junior Circuit Premium, Czech Junior & Cadet Open,Hodonin Češka odigrala je ekipno 1 meč, u paru 3 meča, te pojedinačno 3 meča. Na ITTF Italy Junior & Cadet Open , Lignano Italija odigrala je ekipno 3 meča, u parovima 1 meč, te pojedinačno 2 meča.

U HEP Superliga za žene u sezoni 2018./19. za seniorsku ekipu odigrala je 21 meč pojedinačno i 14 igri parova.

Na PH osnovnih škola na završnici u,Vrsaru ekipno osvaja 1.mjesto za 1. OŠ Varaždin. Na PH za mlađe seniorke, u Sv. Martinu u kategoriji ženski par osvaja plasman od 5.do 8.mjesta. U juniorskoj konkurenciji na 9.Kupu Sportskih novosti osvojila je 3.mjesto.

Na nacionalnim kadetskim turnirima osvojila je  2 x 1. mjesto, 5 x 2. mjesto i 6 x 3. mjesto, a u ekipnoj konkurenciji po jednom prvo, drugo i treće mjesto.

Svi ovi podaci govore o odličnoj sezoni za ovo dvoje mladih u STK Starr, koji su također i polaznici Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin kojeg isto vodi STK Starr, a gdje treniraju i ostali talentirani mladi igrači i iz drugih klubova regije.

(Press Starr)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*