Međimurje Press
Sport+

Mladost Komet i Međimurje u finalu Kupa MNS – a

Nakon pet godina rada kao predsjednik i četiri godine kao tajnik, ovo finale Kupa Međimurskog nogometnog saveza je jedna prava satisfakcija za kraj“, reći će predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet iz Preloga, Željko Sokač, u najavi finalne utakmice Kupa MNS – a, koju će Mladost Komet i Nogometni klub Međimurje iz Čakovca odigrati u srijedu, 2. lipnja, s početkom u 18 sati, u Parku Mladosti u Prelogu.

Tim riječima, Sokač najavljuje i skoru izbornu Skupštinu Nogometnog kluba Mladost Komet: „Došli smo do zida. Puno smo napravili, a za preskočiti zid trebamo ljude koji žele raditi i pomoći“, dodaje Sokač. Nakon niza godina, Mladost Komet igra finale Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Uoči blagdana Tijelova Damir Pigac i njegovi dečki pokušat će iznenaditi favoriziranog drugoligaša Međimurje.

Na putu do finala Mladost Komet izbacila je Slogu iz Štrigove, Hodošan, Omladinac iz Novog Sela Rok, Galeb iz Oporovca i Međimurec iz Dunjkovec Pretetinca. Mladost Komet ove godine igra sistemom toplo – hladno u prvenstvu, a igrači kao da su koncentrirani samo na finalnu kup utakmicu. „Predali smo zahtjev i za Treću HNL Sjever za sljedeću sezonu, ali situacija na tablici govori da još nismo ni ostanak osigurali“, polu u šali, a polu ozbiljno, ističe Sokač.

Mladost Komet će učiniti sve što može da iznenadi favorita iz Čakovca, koji bi naslovom Kupa barem malo ublažio gorak okus ispadanja uz Druge HNL. Još jednom, finalna utakmica Kupa Međimurskog nogometnog saveza, na rasporedu je u srijedu 2. lipnja, s početkom u 18 sati u Parku Mladosti u Prelogu. Nogometni spektakl izvedbom hrvatske himne uveličat će nekadašnji igrač Mladosti Komet, a danas njezin vjerni navijač Filip Hozjak.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja