medjimurjepress@gmail.com

Mladost Komet u borbu za bodove sa devet ekipa u raznim kategorijama

Ovoga vikenda kreću prvenstvena natjecanja!

Seniori Mladosti Komet igraju u subotu u 17,30 utakmicu prvoga kola 4. Nogometne lige Čakovec Varaždin. U Prelogu u Parku Mladosti protivnik je ekipa Zelengaja iz Kučana Donjeg. Kreću i neke od mlađih kategorija. Predpočetnici, ekipa U7, gostuje kod Svetoga Martina u Štrigovi, u nedjelju u 10,00 sati. Početnici, ekipa U8, igra u Prelogu u subotu u 10,00 sati, protiv ekipe Male Subotice. Ekipa U11 ove godine igra i regionalnu 2 NL Zapad i Kvalitetnu ligu Međimurskog nogometnog saveza.

U prvom kolu Kvalitetne lige MNS – a, gostuju u nedjelju u 10,00 sati kod ekipe Šenkovec/Omladinac. I na kraju, ekipa U17 u petak u 18,00 sati u Prelogu igra prvo kolo svoje lige, Kvalitetne lige U17 MNS – a, a protivnik je ekipa Omladinac/Sloboda. I nije to sve, u ponedjeljak startaju i veterani NK Mladost Komet. Protivnik je u prvom kolu ekipa Spartaka iz Male Subotice. Za ekipe U11, U13 i U15, natjecanje u regionalnoj 2. NL Zapad kreće sljedećeg vikenda, utakmicama protiv NK Varaždina.

Ukupno ove godine Mladost Komet u natjecanja kreće sa 9 ekipa u raznim kategorijama, a tu je i deseta ekipa, ekipa malih nogometaša, šestogodišnjaka. Najveća je tu zasluga trenera u klubu. Damir Pigac, Denis Golubić, Ivan Zrna, Davor Balent, Ivan Jarić, Gregor Bunc, Davor Čonkaš, Velimir Kalšan, imena su ljudi koji svakodnevno rade sa djecom. Mnogi će ipak pogledati samo seniorsku ekipu, koja se ove godine natječe u 4. Nogometnoj ligi Čakovec Varaždin. Kada se pogleda udarna ekipa Mladosti Komet, to je ekipa za vrh. Problem će se možda dogoditi kada ekipu napadnu ozljede i kartoni. S ozljedama Mladost Komet nema sreće. Van stroja su Denis Vuk i Mislav Sraka zbog teških ozljeda koljena. Nadamo se da će ova sezona proći bez takvih ozljeda, dečkima iz kluba žele što brži oporavak.

Klub su napustili Filip Farkaš (Trnava Goričan), Patrik Tišljarić (ČSK), Tino Hladnik (Draškovec) te Emanuel Pintarić i Silvio Radiković (Rudar). Svima njima želimo puno sreće, a vrata kluba u Prelogu uvijek će im biti otvorena. Klubu su pristupili Elvis Sabol (Tehničar Cvetkovec), Ivan Vagjunec (Podravina Ludbreg), Jakov Blagus (Nafta Lendava) te Domagoj i David Kanižaj (Mladost Sveta Marija). Nekoliko je tu i odličnih mladih igrača koji žele priliku igrati u Mladosti Komet, a koji su i ponikli u nogometnoj školi kluba (Horvat, Hozjak, Zvornik, Oehler, Kolarić itd.).

Uprava Mladosti Komet posebno zahvaljuje Gradu Prelogu, gradonačelniku Ljubomiru Kolareku te tvrtki Komet i direktoru Draženu Sinku na potpori i razumijevanju. Dođite u subotu u 17,30 u Park Mladosti i pogledajte kako izgleda momčad iz Preloga u novoj sezoni.

RASPORED UTAKMICA:

U7: Sveti Martin – Mladost Komet, nedjelja u 10,00 sati u Štrigovi

U8: Mladost Komet – Mala Subotica, subota u 10,00 sati u Prelogu

U11 (Liga MNS): Šenkovec/Omladinac – Mladost Komet, nedjelja u 10,00 sati u Šenkovcu

U17: Mladost Komet – Omladinac/Sloboda, petak u 18,00 sati u Prelogu

Seniori: Mladost Komet – Zelengaj, subota u 17,30 u Prelogu

Veterani: Mladost Komet – Spartak, ponedjeljak u 17,30 u Prelogu

(Željko Sršan)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*