Međimurje Press
Sport+

Na Priločkim skakaonicama pobjednik Caffe bar Eden

Po uzoru na slične turnire u većim gradovima, Grad Prelog, u ponedjeljak 6. siječnja, organizirao je drugi po redu turnir Priločke skakaonice.

Na turniru su se ogledale ekipe kafića, ugostiteljskih objekata s područja Grada Preloga.  U skupini A igrali su: Apolo, Lido bar, Kapljica i Gradska Čehovec, a u skupini B, Caffe bar Eden, DG Sport, City bar i Caffe bar Forum.

Turnir je donio niz neizvjesnih, uzbudljivih i kvalitetnih utakmica, na zadovoljstvo velikog broja gledatelja okupljenih u Sportskoj dvorani DG Sporta u Prelogu. Nakon razigravanja po skupinama, u prvom polufinalu, ekipa Kapljice minimalno je pobijedila DG Sport rezultatom 1:0, dok je u drugom polufinalu Caffe bar Eden slavio rezultatom 2:1 protiv ekipe Apola. DG Sport na kraju je osvojio treće mjesto, dok je u uzbudljivom finalu Caffe bar Eden minimalno pobijedio Kapljicu te osvojio prvo mjesto. Pehare pobjednicima je predao predstavnik organizatora Željko Sokač.

Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključila se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj dao je svoj dobrovoljni prilog te je skupljeno 10.200,00 kuna. Sav prihod uplatit će se za liječenje malog dječaka Gabrijela iz Preloga.

(žs)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja