Međimurje Press
Sport+

Na reviji nogometne mladosti Varaždin bolji od Međimurja!

U Nedelišću je danas odigran prijateljski dvoboj između Međimurja i juniora Varaždina, finalista ovogodišnjeg Hrvatskog kupa za juniore. Mladi Varaždinci bili su uspješniji, posebno u nastavku susreta i na kraju slavili s uvjerljivih 6:3

Prvo poluvrijeme, kada je trener Vincetić na travnjak poslao većinu svojih prvotimaca, bilo je potpuno otvoreno i ravnopravno te završilo s 2:2. Međimurje nakon prvenstvenog susreta u Ludbregu nije išlo punim gasom, dok su gosti demonstrirali zbog čega su finalisti kupa i visoko plasirani u 1.HNL za juniore. Strijelci za Međimurje u prvom dijelu su bili Škorc i Ivančić, dok su za Varaždin zabili Havojić i Ocvirek.

U nastavku je Vincetić uveo mlade snage, pa je do izražaja došla veća kvaliteta i uigranost Varaždinaca, pa su s još tri pogotka Havojića i jednim Ocvireka došli do uvjerljive pobjede. Za Međimurje je u drugom dijelu zabio Tsyhankov.

Današnja utakmica bila je prava revija nogometne mladosti i dobra prilika treneru Međimurja Goranu Vincetiću da se uvjeri u potencijal igrača koji dolaze i sljedeće bi sezone trebali preuzeti važne uloge i u seniorskoj momčadi kojoj je i u tekućoj sezoni mladost glavno obilježje. Tako je prosječna starost njegovog sastava 21,67 godina čime je daleko najmlađa među svim sudionicima razigravanja za prvaka 3.HNL sjever gdje je prosječna starost ekipa 23,56 godina.

Međimurje:

Kirić, Marciuš, Shtryzak, Hranilović, Zanjko, Hlišć, Mihoković, Kuqi, Ivančić, Ratajec, Škvorc (još su igrali: Segeda, Bacinger, Lesjak, Marić, Meglić, Farkaš, Horvat, Jaklin, Mendelski, Tsyhankov i Arambašić).

Varaždin:

Kovačić, Fotak, Crnčec, Telebar, Lukman, Težak, Canjuga, Bujan, Havojić, Bloudek, Ocvirek (još su igrali: Mamić, Horvatić, Jagačić, Lesjak, Levanić i Stolnik). 

Miljenko Ovčar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja