Međimurje Press
Sport+

Na splitskom Adventu današnji program je u znaku Vatrenih i utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva!

U sklopu splitskog Adventa, utakmica Hrvatske i Japana će se gledati na više splitskih lokacija – pogledajte spektakularni video najave!

Na splitskom Adventu današnji program je u znaku Vatrenih i utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva.

Na Prokurativama je organizirana jedna od najatraktivnijih fan zona u zemlji, predstavljena spektakularnim videom kojeg možete pogledati ovdje. Utakmicu ćete moći pratiti na velikom LED ekranu, površine 6×3 metara, u ambijentu najljepšeg trga Dalmacije, uz delicije poznatih splitskih kuhara.

Na Šperunu je također organizirano platno za praćenje povijesnog susreta, zidići će za ovu prigodu postati tribine, a u okolnim ugostiteljskim objektima organizirane su Vip zone s čak sedam šankova. Odmah poslije utakmice nastupa Akustični duo – Brane i Karlo.

Na Starom placu program počinje već u podne, uz DJ-a Adriatic Social Cluba, utakmica će se pratiti na velikom video zidu, a nakon susreta zabava se nastavlja uz Antu Jakira.

Utakmica se gleda i u Perivoja, uz nastup DJ Flexa i DJ Sullya, odmah poslije susreta, a Vatrene možete pratiti i u Barake, na najvećem unutrašnjem platnu u gradu, uz akcijski meni, pop hitove prošlog stoljeća i DJ Dadu.

Na Mertojaku se utakmica neće pratiti uživo, ali je zato organizirana zabava odmah nakon dvoboja Hrvatske i Japana, kako bismo proslavili plasman Vatrenih među osam najboljih reprezentacija svijeta, kojem se svi nadamo.

Hari Kočiš

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja