Međimurje Press
Sport+

Najava košarkaške utakmice 2. ML Sjever Međimurje – Ivančica

Nakon najuvjerljivije pobjede sezone u Zagrebu protiv Labrade, košarkaši Međimurja igraju pretposljednju domaću utakmicu ove sezone u 2. ML Sjever protiv Ivančice iz Ivanca.

U sklopu 18. kola ugošćuju tradicionalnog rivala ove subote 4. ožujka od 18 sati u sportskoj dvorani u Ivanovcu, gdje je ove sezone domaćin Međimurje.

Subotnji protivnik našeg sastava odlično je startao u nastavak sezone, da bi posljednje dvije utakmice protiv glavnih kandidata za prvaka Podravca i Radnika ipak doživio poraze.

Međutim, u obje utakmice protiv jakih protivnika, Ivančica je pružila odličan otpor, tako da sigurno Međimurje mora biti na svojoj najboljoj razini kako bi zabilježilo još jednu pobjedu.

Trener Međimurja Štef Novak zadovoljan je kako se treniralo ovaj tjedan, svi igrači su u dobroj formi i očekuje se nastavak pozitivnog niza za koji se očekuje da potraje do kraja ove sezone.

Uz vjeru u nova dva boda, očekuje se opet veći broj igrača u rotaciji, posebice mlađih, koji su dobro odgovorili na ovaj izazov u domaćem srazu s Vedijem, odnosno na gostovanju u Zagrebu.

Iz KK Međimurje Čakovec pozivaju sve navijače i prijatelje košarke da pogledaju u subotu navečer još jednu dobru košarkašku predstavu i podrže našu ekipu koja igra kvalitetnu i atraktivnu košarku.

U 18. kolu u subotu igraju: Međimurje Ivančica (18 h), Podravac – Bjelovar (18:30 h), Radnik – Petar Zrinski (19h), a u nedjelju: Vindija – Labrada 1971 (16h). Slobodan je Vedi.

KK Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja