Međimurje Press
Sport+

Najava trkačke lige u Murskom Središću na 3,1 i 6 km!

Trkački klub Rudar iz Murskog Središća i ove godine organizira trkačku ligu „Rudar“, četvrtu po redu, a koja bude na već poznatoj stazi, kraj šetnice u Murskom Središću. Liga se sastoji od šest kola, a pet najboljih rezultata se zbraja i ide u ukupni poredak. Nastupiti je moguće na dvije ponuđene staze, one na 3,1 km i na 6 km, a trkači su raspoređeni krema kategorijama (godinama starosti). Trči se po asfaltu, makadamu i zemlji. Na obje staze se trči u „krug“ tako da se izbjegne trčanje po istom mjestu.

Uz trčanje, natjecanje i uživanje na svježem i zdravom zraku ova utrka daje čar trčanja kraj rijeke Mure, lijepog krajobraza i netaknutih prirodnih ljepota. Sva kola se trče subotom popodne, a prvo kolo zakazali su 19. ožujka s početkom od 16 sati sa startom kod Beach bara „Trska“.

  1. Kolo – 19.03. (16 sati)
  2. Kolo – 02.04. (16 sati)
  3. Kolo – 21.05. (18 sati)
  4. Kolo – 25.06. (18 sati)
  5. Kolo – 10.09. (18 sati)
  6. Kolo – 15.10. (16 sati)

Najbrži trkači na kraju sezone će biti nagrađeni medaljama i sponzorskim poklonima, dok trkači koji otrče najmanje četiri kola za uspomenu dobivaju kvalitetnu sportsku Dry fit majicu s obilježjima lige Rudar. Za svako kolo organizator će ponuditi okrjepu na stazi i okrjepu nakon utrke za sve trkače kao i „grickalice“, uz fotografiranje svakog trkača pri ulasku u cilj. Rezultati svakog kola će biti vidljivi nekoliko minuta nakon ulaska zadnjeg trkača u cilj, a sve će biti objavljeno na službenoj web stranici TK Rudara i Facebook grupi „Trkačka liga Rudar“

Veselimo se Vašem dolasku!

P.S. u nastavku link za kratki video staze od 3,1 km i 6 km, kao i dodatne upute i raspis lige.

Staza 3,1 km: https://www.youtube.com/watch?v=8joCBaAuLd4

Staza 6 km: https://www.youtube.com/watch?v=TP56_YquZ5w

Uprava Trkačkog kluba Rudar M. Središće

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja