Međimurje Press
Sport+

Najave BLACKLISTED CUP 2K21.

PRESS RELEASE
BLACKLISTED CUP 2K21


Autoklub BLACKLISTED osnovan je u ožujku 2018. godine. U narednom razdoblju od osnutka do danas organizirano je osam Trackday Evenata za što se autoklub specijalizirao u provođenju prethodno spomenutog Eventa. Riječ je o Eventu ljubitelja automobilizma da svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi i zatvorenim uskim ulicama gradova u
cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama.

U pogledu aktivnosti vezanih za sigurnost u prometu jedan od glavnih projekata za 2021. godinu bit ćeimplementacija BLACKLISTED CUP 2K21 natjecanja za amaterske i profesionalne vozače. Kao i prethodnih godina i tijekom 2021. dat će se posebna pozornost jačanju statusa i ugleda autokluba BLACKLISRED u stručnoj javnosti, kroz organiziranje Trackday Evenata, stručnih skupova i okruglih stolova, zadržavajući ulogu nedvojbenog autoriteta kada je u pitanju cestovni promet, odnosno sigurnost cestovnog prometa.
Kao što je prethodno spomenuto u prvom odlomku tijekom 2021. godine održat će se pet (5)
utrka/trackday događaja koji će činiti BLACKLISTED CUP 2k21.

Okvirni raspored održavanja Trackday  prikazan je u tablici u nastavku.

Redni
broj
Datum Staza Naziv Eventa Predviđen
broj
vozača
Predviđen broj
posjetitelja
1. 1.5.2021. Grad Varaždin / KS
Rauš Novi Marof
No.9 Trackday Cup – Race 1 100-150 4.000-6.000
2. 29.5.2021. Grad Čakovec No.10 Trackday Cup – Race 2 70-100 10.000-15.000

Autoklub Blacklisted će kroz brojne aktivnosti na društvenim mrežama, promotivne materijale na terenu, kao i kroz sredstva javnog priopćavanja omogućiti i osigurati vidljivost svih dionika koji će biti uključeni u projekt.

Budući da je Autoklub BLACKLISTED neprofitna organizacija sva sredstva financiranja dobivaju se isključivo putem sponzorstva i donacija.
Naposljetku, šaljemo poveznicu službene facebook stranice Autokluba BLACKLISTED na kojoj možete vidjeti novosti, fotografije i video isječke od prethodnih Trackday Evenata.

Službena facebook stranica:
https://www.facebook.com/autoklubblacklisted
Najava BLACLISTED CUP 2K21
https://youtu.be/sJsd5C3jrEk
Dokumentarni film:
https://www.youtube.com/watch?v=XkQfa_p0qRs

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja