Međimurje Press
Sport+

Nakon Zagrebačkog noćnog cenera dogodio se i Čakovečki noćni cener

5 i 10 km ulicama Čakovca

Ove subote 20.6.2020. u Čakovcu je održata utrka na 5 i 10 kilometara čime je petstotinjak trkača dočekalo najtoplije godišnje doba startajući točno u 21:44 sati.

Najkraću noć i najduži dan u godini, ali i prvu sportsku manifestaciju u Čakovcu nažalost pokvarila je kiša, ali trkačima to nije smetalo da postignu zapažene rezultate

Tako je u u utrci na deset kilometara prvo mjesto je u muškoj konkurenciji osvojio Andrej Hladnik (AK Varaždin). Drugi je bio Mladen Ignac (AK Međimurje), dok je treće mjesto pripalo Goranu Petkoviću (HAAK Mladost).

U ženskoj konkurenciji na 10 kilometara, prva je bila Lucija Kopić (AK FIT Zaprešić), druga Paula Šimunčić (AK Varaždin), a treća Nada Siladi (AK Međimurje).

U utrci na pet kilometara najbrži je u muškoj konkureciji bio Ante Živković (AK Dubrovnik), dok su na drugom i trećem mjestu bili Nikola Štefanić (TK Maraton Krapina) te Matija Razum.

U ženskoj konkurenciji na pet kilometara, prva je bila Tea Faber (AK Dubrovnik), dok su drugo i treće mjesto zauzele Nola Jandrečić i Anja Jambrešić.

Kros utrka Svetomartinska Mura, 26.06.2020.

Nova kros utrka “Svetomartinska Mura” kod Mlina na Muri – točnije najsjevernijoj točki Republike Hrvatske u Žabniku, trebala se održati 20. ožujka, no zbog pandemije virusa Covid 19 ona će se održati u petak 26. lipnja s početkom u 17,00 sati. Organizator općina Sveti Martin na Muri na ovaj način želi promovirati novouređenu Eko-turističku poučnu šetnicu na obalama rijeke Mure što stvarno vrijedi posjetiti. Dođite i uvjerite se!

AKM

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja