Međimurje Press
Sport+

Ne propustite veliko finale Utakmice života!

Stadion Aldo Drosina u Puli ove subote bit će mjesto za pravi nogometni derbi. Veliko finale jedinstvenog TV reality showa Utakmica života održat će se 4. lipnja u 18.00 sati kada će stručni stožer donijeti odluku tko je bio najbolji i tko će osvojiti vrijednu nagradu te postati prvoligaš s potpisanim ugovorom s NK Istra 1961 u vrijednosti 100.000 kn na godinu dana. Ova sezona Utakmice života gledatelje je vodila do finala prikazujući svakodnevne aktivnosti u kampu, naporne treninge, ali i trenutke zabave i opuštanja pod budnim okom glavnog trenera Roberta Jarnija i ekipe stručnog stožera.

Format zabave s nogometnom tematikom osmislio je Ivan Rukavina, a povodom finalne utakmice u subotu izjavio je: „Približavamo se kraju priprema naših najboljih kandidata, utakmica s U-20 reprezentacijom Hrvatske je pred vratima. Raduje me atmosfera u kampu, odlična kemija između igrača i stožera. Izbor Medulina, Pule i Istre bio je pun pogodak. Naši kandidati otkrili su i uživali u ljepotama ovog predivnog dijela Hrvatske i nakon svega sa sobom kući nose puno lijepih iskustava i uspomena. Dečki rade sjajno u doista vrhunskim uvjetima, od hotela do terena, alibija nema! Ako će vjerovati u sebe koliko ja vjerujem u njih, finalna utakmica bit će prava nogometna poslastica na koju ovom prilikom pozivam sve zainteresirane!“

Utakmica života je projekt koji je osmišljen tako da se kroz 7 epizoda prati kako se mladi nogometaši ponašaju u profesionalnim uvjetima, što ih motivira i kako provode dane u kampu gdje se natječu za priliku života. Pred igračima je bio intenzivan trening po najmodernijim metodama, ali i prilika da pokažu svoj talent i spretnost na nogometnom terenu. Ulaz na stadion Aldo Drosina u subotu je besplatan, a live prijenos će biti  na programu RTL2 u 17.45 sati s gostima u TV studiju na stadionu uoči početka utakmice. Ne propustite gledati, navijati i bodriti svoje favorite u finalnoj utakmici s U-20 reprezentacijom Hrvatske i saznajte tko je tijekom cijelog realityja zaista bio najbolji!

Valentina Blažeković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja