Međimurje Press
Sport+

Nino Baša na prijemu kod gradonačelnice najavio stolnotenisko natjecanje 10. rujna!

Kako bi se pohvalio novim uspjesima te pritom najavio natjecanje koje organizira, mladi stolnotenisač s invaliditetom Nino Baša odradio je sastanak i ugodan razgovor s gradonačelnicom Grada Čakovca Ljerkom Cividini.

Iskoristila je priliku da ovom Ivanovčaru čestita na velikom posljednjem uspjehu, osvojenoj brončanoj medalji u pojedinačnoj konkurenciji na Europskim igrama mladih u Finskoj te da podršku za sva natjecanja i poduhvate koji ga tek očekuju u njegovoj uspješnoj sportskoj karijeri.

Nakon 15 godina rada i odricanja, Nino je 85. stolnotenisač svijeta

Nino je naglasio kako uz trenera Karla Jambora godinama kontinuirano radi i trenira te je iznimno ponosan što je mogao biti dio ekipe od 14 hrvatskih sportaša, reprezentativaca s invaliditetom i uzeti sjajno treće mjesto, nakon što je u svojoj karijeri bio i zlatni na Europskim igrama u Varaždinu. Sportaš iz Ivanovca trenira od 2008. godine, a predani rad uz urođeni talent brzo su urodili plodom te je nakon 15 godina igre na najvišoj razini trenutno 85. stolnotenisač svijeta.

Turnir za stolnotenisače s invaliditetom u Sv. Jurju na Bregu 10.9.

Cilj mu je ući u top 20, gdje je, kako kaže, sve moguće. Za početak nastavlja s napornim treninzima u Zagrebu, Varaždinu i Zasadbregu, kako je član i STK “Zasadbreg” s kojim se natječe u I. županijskoj ligi.

Uz svoj klub i pod njegovim domaćinstvom, tako će 10. rujna od 10 sati u dvorani Osnovne škole “Ivana Gorana Kovačića” u Sv. Jurju na Bregu održati prvi turnir za osobe s invaliditetom. Kako je najavio, sudjelovat će ponajbolji stolnotenisači s invaliditetom u Hrvatskoj, očekuje se dolazak sportaša i trenera iz reprezentacije, a i sam će biti dio natjecanja.

Kotizacija je besplatna, a ulaz za sve gledatelje je slobodan pa je pozvao gradonačelnicu i sve zainteresirane da im daju podršku na prvom ovakvom turniru ikada u Međimurju.

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja