Međimurje Press
Sport+

NK Međimurje danas gostuje kod Rijeke!

Nogometaši Međimurja danas će, od 14 sati na Rujevici, odigrati prijateljski dvoboj protiv Rijeke. Iako će domaćin, trenutno četvrtoplasirana momčad 1.HNL, zaigrati u kombiniranoj postavi našem će trećeligašu ovo biti kvalitetna provjera uoči završnice prvenstva i kup natjecanja.

Osim prilike standardnim prvotimcima trener Vincetić, koji je tijekom igračke karijere nosio dres Rijeke dvije sezone i odigrao 58 službenih utakmica, ali i radio u omladinskoj školi riječkog prvoligaša, dati će priliku i nekolicini mlađih igrača. Tako je na Rujevici poveo i Martona, Podvezanca, Fijačka, Meglića, Bacingera, Sabolčeca, Lesjaka, Farkša, Jaklina i Horvata, članove klupske škole nogometa, na koje Međimurje ozbiljno računa već sljedeće sezone, a neki od njih su i na radaru Rijeke.

Iako više nisu u mogućnosti boriti se za sam vrh trećeligaške tablice nogometaši Međimurja u preostalim prvenstvenim utakmicama žele prikupiti što više bodova, a prvi im je izazov domaći dvoboj protiv trećeplasiranog Bjelovara ove subote od 17 sati. Pred njima je i uzvratni susret polufinala međimurskog kupa protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri. Nakon što je prvi dvoboj završio 1:1, u srijedu, 4.svibnja, pod svjetlima reflektora od 20 sati na stadionu Mladosti, se očekuje pravi nogometni spektakl u kojem će Međimurje pružiti maksimum kako bi izborilo finale kupa.

Miljenko Ovčar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja