No.5 Track Day & Style Event Novi Marof

AK Blacklisted ove nedjelje, 07. srpnja od 08:00 sati na Karting stazi “Rauš” Novi Marof

Nakon kratke stanke, ponovno na karting stazi Rauš u Novom Marofu, ove nedjelje, 07. srpnja 2019. godine još veći, jači i programom bogatiji, No.5 TrackDay, na kojem se, prema riječima organizatora, Autokluba ‘Blacklisted’, očekuje više od 100 do sada prijavljenih vozača sa svojim limenim ljubimcima te izlagača iz Hrvatske ali i zemalja regije. Prepoznat od strane sve većeg broja posjetitelja, koji se ovom eventu rado vraćaju i željno iščekuje novi datum, spremaju se brojna i atraktivna iznenađenja-poručuje ekipa BLCK LSTD. Neka, koja možemo otkriti uoči ove auto poslastice je Lema Racing sa “šleperom” trkaćih automobila za rent gdje možete birati između nekih od jurilica: Suzuki Swift sport, Renault Twingo i Renault Clio Trophy CUP. Također i ove će nas godine posjetiti Goldfingercars gmbh. sa svojim Bentley Continental GT V8s i Ferrari 458 Italia.

Kao i svaki do sada i ovaj, No.5 TrackDay ima potporu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Međimurske i Varaždinske županije, sponzora te medijskih pokrovitelja koji svojom podrškom daju obol temeljnom cilju ovog projekta, edukaciji mladih, promicanje prometne kulture i povećavanje sigurnosti na cestama.

Cjelodnevni program počinje u 8:00 sati, a završava zalaskom sunca. Svatko može rentati trkači auto ili sa svojim osobnim automobilom registriranim za cestu voziti po trkaćoj stazi, na kojoj je za vrijeme javnog track day eventa dozvoljeno voziti bez ograničenja, ali samo utrkivanje striktno je zabranjeno.

Uz spomenuto program je nadopunjen Style programom gdje ljubitelji svojih limenih ljubimaca mogu se natjecati u prezentaciji svog vozila i osvojiti brojne nagrade u raznim kategorijama.

Stoga vas pozivamo da svojim dolaskom uveličate i podržite ovaj za nas važan događaj te nam se pridružite na stazi Rauš u Novom Marofu na No.5 TrackDay-u.

Za više informacija možete kontaktirati Blacklisted preko društvene mreže Facebook ili Instagram te putem elektroničke pošte: inc.blacklisted@gmail ili web stranice www.blacklisted.hr

SAŠA HORVAT

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*