Međimurje Press
Sport+

Nogometna poslastica u Prelogu

U subotu, 7. siječnja, Grad Prelog organizira tradicionalni humanitarni malonogometni turnir, pod nazivom „Priločke skakaonice“.

Ovo je četvrto izdanje Skakaonica, a turnir se organizira po uzoru na slične turnire u većim gradovima te će se na njemu ogledati ekipe kafića, ugostiteljskih objekata s područja Grada Preloga. Pravo nastupa imaju svi stanovnici Preloga, bili oni registrirani ili neregistrirani igrači te oni igrači koji su registrirani u klubovima Grada Preloga. Ove godine nastupa pet ekipa, a nakon razigravanja, igrat će se polufinalne i finalne utakmice. Početak je u 13 sati, a finale je predviđeno za 20,15 sati. Pobjednik prvog izdanja turnira bila je ekipa DG Sporta, drugo izdanje turnira osvojila je ekipa Caffe bara Eden, a treće prošlogodišnje Caffe bar Kapljica.

Dođite u subotu poslijepodne u dvoranu DG Sporta i pogledajte najbolje što nudi nogometni Prelog. Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključit će se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj moći će dati svoj dobrovoljni prilog. Sav skupljeni prilog, kao i svake godine, uplatiti će se u humanitarne svrhe.  

Željko Sokač

RASPORED TURNIRA:   

13.00    DG SPORT – GRADSKA ČEHOVEC  

13.25.   EDEN ROSSA – CB KAPLJICA  

13.50.   GRADSKA ČEHOVEC – EDEN ROSSA  

14.15.   CAFFE BAR FORUM – DG SPORT  

14.40.   EDEN ROSSA – CB FORUM  

15.05.   CB KAPLJICA – GRADSKA ČEHOVEC  

15.30    CB FORUM – CB KAPLJICA  

15.55.   DG SPORT – EDEN ROSSA  

16.20.   CB KAPLJICA – DG SPORT  

16.45.   GRADSKA ČEHOVEC – CB FORUM  

 

18.30.   POLUFINALE: 1:4 

19.00.   POLUFINALE: 2:3 

19.45.   ZA 3. MJESTO  

20.15.   FINALE

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja