Međimurje Press
Sport+

Novi uspjeh mladih Zrinskica!

Drugog dana turnira u Samoboru naš je klub bio zastupljen sa dvije ekipe. U – 12 ekipu je čekalo razigravanje za medalje, a generacija 2012. i mlađe je nastupila u mini rukometu.

 Djevojčice 2012. i mlađe u grupnom su djelu turnira pobijedile ekipu Samobora, Ivanića 2 i Gorice te se kao prva ekipa svoje skupine plasirale u polufinale. U polufinalu je pobijeđena ekipa Lokomotive, a u finalu bile su bolje od svojih vršnjakinja iz Podravke te osvojile zlatnu medalju. Iz ove generacije Tara Vrban proglašena je najboljim golmanom turnira u svojoj generaciji.

Čestitamo svim igračicama i trenerici Giti Šarić na osvojenom prvom mjestu te na promociji svog kluba i grada iz kojeg dolaze.

U – 12 ekipa u polufinalu je poražena od ekipe Sesveta. U borbi za 3. mjesto nisu uspjeli pobijediti Novsku te su turnir završile na 4. mjestu. Čestitamo ekipi i treneru Radovanu Peteku na prikazanoj igri i ostvarenom rezultatu.

Osim gore navedenih rezultata podsjećamo da je na istom turniru naša U – 16 ekipa osvojila brončanu medalju, a da je našoj U – 14 ekipi samo za jedan gol izmakao nastup u polufinalu. Rezultati na ovom jakom međunarodnom turniru, na kojem su nastupale sve najkvalitetnije ekipe sjeverne i središnje Hrvatske, jasno pokazuju da smo u našem klubu prvenstveno posvećeni radu i razvoju mladih igračica.

 Želite li i vi da vaša djeca sudjeluju na ovakvim turnirima, putuju, treniraju, druže se, stvaraju nova prijateljstva upišite ih u našu školu rukometa svakodnevno od 19 sati u dvorani Ekonomske škole Čakovec. Upisujemo djevojčice rođene 2006. – 2015.

Kristijan Marciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja